Fenerbahçelilerin çok tanıyacağı futbolcu İlhan daha farklı onu bütün dünya tanırohaaa adını sanını duymadım nasıl futbolcuymus bu acunun yine ünlü anlayısı sanırım
![]()
![]()
![]()
Fenerbahçelilerin çok tanıyacağı futbolcu İlhan daha farklı onu bütün dünya tanırohaaa adını sanını duymadım nasıl futbolcuymus bu acunun yine ünlü anlayısı sanırım
![]()
![]()
![]()
Sen futboldan uzaksan o senin sorununohaaa adını sanını duymadım nasıl futbolcuymus bu acunun yine ünlü anlayısı sanırım
![]()
![]()
![]()
İzlemek istemiyorum demiyorda bilmiyormuyuzİslerim var![]()
öyle basit birisi demekki cnm duymadıma göreFenerbahçelilerin çok tanıyacağı futbolcu İlhan daha farklı onu bütün dünya tanır![]()
Survivor tarihinde rekor olacak yarışma sırasına beğenisi ilk 100 bini geçen yarışmacıSen futboldan uzaksan o senin sorunun![]()
Onu Acun bilerek eledi zaten Ogeday yoksa elenmişti geçme şansı yok İlhanıöyle basit birisi demekki cnm duymadıma göre
ilhanımım dünya çağında bir oyuncuydu dünya tanıyordu![]()
He ondan Türk halkinim daha bir kaç aydir tanidigi Ogedaya elendiöyle basit birisi demekki cnm duymadıma göre
ilhanımım dünya çağında bir oyuncuydu dünya tanıyordu![]()
Pek yakışıklı cıkmışSurvivor tarihinde rekor olacak yarışma sırasına beğenisi ilk 100 bini geçen yarışmacı@Bully
Onu Acun bilerek eledi zaten Ogeday yoksa elenmişti geçme şansı yok İlhanıİlhanın intiikamı yakındır
![]()
Yani izlemek istesem islerimi ertelerdim de gerek yok bu kadar izlememisim simdi hic strese girememİzlemek istemiyorum demiyorda bilmiyormuyuz![]()
Aynen @Çiğdem- hiç yakışıklığı değil diyordu lakap takmıştı kötü şimdi tutuyor Ademi
Adem finale çıkınca izlersinYani izlemek istesem islerimi ertelerdim de gerek yok bu kadar izlememisim simdi hic strese giremem![]()
@Çiğdem- futbol konusunda ahkam mı kesmeye başlamış yine, sor bakalım 10 tane futbolcu ismi sayabiliyor muymuş
Ay Adem @Çiğdem- in umrunda değilki. Ilhan'ın acısından dolayı mecbur kaldi kızAynen @Çiğdem- hiç yakışıklığı değil diyordu lakap takmıştı kötü şimdi tutuyor Ademi
Adem finale çıkınca izlersin![]()
Yani. Kendi tuttuğu takımın oyuncularini bile bilmeyen biri@Çiğdem- futbol konusunda ahkam mı kesmeye başlamış yine, sor bakalım 10 tane futbolcu ismi sayabiliyor muymuş![]()
Bu adama yakışıklı değil diyen kendisiAy Adem @Çiğdem- in umrunda değilki. Ilhan'ın acısından dolayı mecbur kaldi kız
Yani. Kendi tuttuğu takımın oyuncularini bile bilmeyen biri![]()
Ogeday finale cikmazsa izlerimAynen @Çiğdem- hiç yakışıklığı değil diyordu lakap takmıştı kötü şimdi tutuyor Ademi
Adem finale çıkınca izlersin![]()
Serhata oy yağdırın o zaman biz Ademe yüklenicezOgeday finale cikmazsa izlerim![]()
Sana ne oluyor la keklikçiOgeday finale cikmazsa izlerim![]()
Oda Adem şampiyon olsun istiyorSana ne oluyor la keklikçi![]()
Biraz keklikçiydi o da sonra da kimseyi desteklememiştir zaten doğru düzgün izlememiştir bile bu sezonOda Adem şampiyon olsun istiyor![]()
Acun'a para yediremem onun kafasinda sampiyon bellidir zatenSerhata oy yağdırın o zaman biz Ademe yüklenicez![]()
Keklikci diyorsun ya iste Ogeday'i sevmiyorumSana ne oluyor la keklikçi![]()
Berna da sevmiyordu Ogedayı zaten helal sanaAcun'a para yediremem onun kafasinda sampiyon bellidir zaten
Keklikci diyorsun ya iste Ogeday'i sevmiyorum![]()