Survivor 2017 - 127. Bölüm (Çeyrek Final) Yorumları - Kıbrısta İlk Eleme

Yess bee, Adem reyiz yarı finalde :Z

Hani biliyoruz Adem'in daha çok sms aldığını ama insanın içine bir şüphe düşmüyor değil, çok şükür bir kaza yaşamadık :Z

Adem Şemayı eledi yarı finale çıktı yarın yarı final ve yüzleşme var :A:A Ogeday ve Serhat rakip Ademe :A
Ogeday, Adem ve Serhat Akın yarı finalde, yarın yarı final olacak, Perşembe de büyük finali birlikte yorumluyoruz :Z
aa peki finale iki kişi kalıyordu değilmi finalistler yarınmı belli olucak perşembe mutlaka olucam finalde burda son kez coşturalım :Z:Z:Z

Kaldı 2 aşama çok heyecanlı :Z Acunun yüzü asıktı belliydi Ademin kazandığı :A
Aynen kanka, Acun'u morartmaya devam ediyoruz :A

Yarın da çok heyecanlı geçecek, süper bölüm olacak hayırlısı bakalım hedef önce final, sonra da şampiyonluk, haydi swordsman :Z

aa peki finale iki kişi kalıyordu değilmi finalistler yarınmı belli olucak perşembe mutlaka olucam finalde burda son kez coşturalım :Z:Z:Z
Aynen yarın belli oluyor :D

Adem - Ogeday finali görünüyor zaten, Serhat'tan bir sürpriz çıkacağını sanmıyorum :A

Perşembe akşamı büyük final heyecanıyla beraberiz :Z

Yarın da çok heyecanlı geçecek, süper bölüm olacak hayırlısı bakalım hedef önce final, sonra da şampiyonluk, haydi swordsman :Z
Adem vs Ogesu olacak diye düşünüyorum :A:Z Yarın 2 kat oy atıcam :Z

Adem vs Ogesu olacak diye düşünüyorum :A:Z Yarın 2 kat oy atıcam :Z

Aynen yarın belli oluyor :D

Adem - Ogeday finali görünüyor zaten, Serhat'tan bir sürpriz çıkacağını sanmıyorum :A

Perşembe akşamı büyük final heyecanıyla beraberiz :Z
Şampiyon yapacağımıza söz verdik!!!
hhha aa perşembe bir final kapışmasıda burada @Yiğitt ile benim aramda geçecek ayoll sinir edecem onu :Z:Z:Z

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot