Kaldı 2 aşama çok heyecanlıYess bee, Adem reyiz yarı finalde
Hani biliyoruz Adem'in daha çok sms aldığını ama insanın içine bir şüphe düşmüyor değil, çok şükür bir kaza yaşamadık![]()
kim elendi @EFE UYSAL ogeday @Yiğitt şutlandımıYess bee, Adem reyiz yarı finalde
Hani biliyoruz Adem'in daha çok sms aldığını ama insanın içine bir şüphe düşmüyor değil, çok şükür bir kaza yaşamadık![]()
Kaldı 2 aşama çok heyecanlıAcunun yüzü asıktı belliydi Ademin kazandığı
![]()
Son 3te olmalıydıİlhan olmadan bir zevki yok [emoji17]
Sema elendi.
Ogeday, Adem ve Serhat Akın yarı finalde, yarın yarı final olacak, Perşembe de büyük finali birlikte yorumluyoruz
Adem Şemayı eledi yarı finale çıktı yarın yarı final ve yüzleşme var
Adem Semayı eledi yarı finale çıktı yarın yarı final ve yüzleşme var
Adem Şemayı eledi yarı finale çıktı yarın yarı final ve yüzleşme varOgeday ve Serhat rakip Ademe
![]()
aa peki finale iki kişi kalıyordu değilmi finalistler yarınmı belli olucak perşembe mutlaka olucam finalde burda son kez coşturalımOgeday, Adem ve Serhat Akın yarı finalde, yarın yarı final olacak, Perşembe de büyük finali birlikte yorumluyoruz![]()
Aynen kanka, Acun'u morartmaya devam ediyoruzKaldı 2 aşama çok heyecanlıAcunun yüzü asıktı belliydi Ademin kazandığı
![]()
Aynen yarın belli oluyoraa peki finale iki kişi kalıyordu değilmi finalistler yarınmı belli olucak perşembe mutlaka olucam finalde burda son kez coşturalım![]()
Adem vs Ogesu olacak diye düşünüyorumAynen kanka, Acun'u morartmaya devam ediyoruz
Yarın da çok heyecanlı geçecek, süper bölüm olacak hayırlısı bakalım hedef önce final, sonra da şampiyonluk, haydi swordsman![]()
Adem vs Ogesu olacak diye düşünüyorumAynen kanka, Acun'u morartmaya devam ediyoruz
Yarın da çok heyecanlı geçecek, süper bölüm olacak hayırlısı bakalım hedef önce final, sonra da şampiyonluk, haydi swordsman![]()
Senin de desteklediklerin gitti galiba, kalanlar arasında Ogeday'ı mı destekliyorsun@MasacRE- final günü SMSleri hazırla![]()
Hah bi sen eksiktin maskeli trollSworsman Adamdır Adam
Sırada Serhat ve Ogeday var![]()
Aynen kanka, Acun'u morartmaya devam ediyoruz
Yarın da çok heyecanlı geçecek, süper bölüm olacak hayırlısı bakalım hedef önce final, sonra da şampiyonluk, haydi swordsman
Aynen yarın belli oluyor
Adem - Ogeday finali görünüyor zaten, Serhat'tan bir sürpriz çıkacağını sanmıyorum
Perşembe akşamı büyük final heyecanıyla beraberiz![]()
Şampiyon yapacağımıza söz verdik!!!
Sema elendi.![]()
Ok.Ben o mesajından Sema Adem'i eleyecek, sana teselli verecem şeklinde anlam çıkarmıştımYani bana gıcıklık yaptığını düşündüm
Sonuçta ben fanatik Ademciyim, ama senin Sema için üzüleceğin aklıma gelmedi hiç![]()
Geldi adamın dibiSworsman Adamdır Adam
Sırada Serhat ve Ogeday var![]()