Adem vs Ogesu olacak diye düşünüyorumYarın 2 kat oy atıcam
Adem vs Ogesu olacak diye düşünüyorumYarın 2 kat oy atıcam
![]()
@Maskeli Fedai @HachiKo da Ademci
Son 2 gün gel yalnız bırakma beni, Ogeday'ın ve gönüllülerin sana ihtiyacı varSema elendi.![]()
Ne bileyim kimi tutuyorsun ki sen?Ben nerdeyim?![]()
@HachiKo ile 3-4 yıldır aynı kişiyi tuttuğumuzu hiç hatırlamam zaten, şaşırmadım.
hhha aa perşembe bir final kapışmasıda burada @Yiğitt ile benim aramda geçecek ayoll sinir edecem onu
Senin de desteklediklerin gitti galiba, kalanlar arasında Ogeday'ı mı destekliyorsun
Hah bi sen eksiktin maskeli troll![]()
Siz 2 kişisinizNe bileyim kimi tutuyorsun ki sen?
@HachiKo ile 3-4 yıldır aynı kişiyi tuttuğumuzu hiç hatırlamam zaten, şaşırmadım.![]()
Aşqım ben seni yalnız bırakır mıyım hiç.Son 2 gün gel yalnız bırakma beni, Ogeday'ın ve gönüllülerin sana ihtiyacı var![]()
Beğenemedin mi?UtYiğ ne be ıyy
Şampiyon Adem, Ogeday havasını alacak![]()
Ben bu sene Pınarı ve Bernayı tuttum, Berna ile Ogeday düşman gibilerdi ama sonlarda menfaatleri içinde olsa yakınlaşmışlardı. Ve Ogeday performans açısındanda en iyi şuan. O yüzden onu tutarım ya da Serhatı, ve bende bir aralar Ademciydim![]()
Sen de @Dosi gibi ortaya karışık bir destekte bulunmuşsun anlaşılanBen bu sene Pınarı ve Bernayı tuttum, Berna ile Ogeday düşman gibilerdi ama sonlarda menfaatleri içinde olsa yakınlaşmışlardı. Ve Ogeday performans açısındanda en iyi şuan. O yüzden onu tutarım ya da Serhatı, ve bende bir aralar Ademciydim![]()
8,9 kişiyiz onlar 2 kişiUtYiğ ne be ıyy
Şampiyon Adem, Ogeday havasını alacak![]()
Sen de @Dosi gibi ortaya karışık bir destekte bulunmuşsun anlaşılan![]()