Survivor 2017 - 127. Bölüm (Çeyrek Final) Yorumları - Kıbrısta İlk Eleme

Yess bee, Adem reyiz yarı finalde

Hani biliyoruz Adem'in daha çok sms aldığını ama insanın içine bir şüphe düşmüyor değil, çok şükür bir kaza yaşamadık

Yess bee, Adem reyiz yarı finalde

Hani biliyoruz Adem'in daha çok sms aldığını ama insanın içine bir şüphe düşmüyor değil, çok şükür bir kaza yaşamadık
Kaldı 2 aşama çok heyecanlı
Acunun yüzü asıktı belliydi Ademin kazandığı

Adem Şemayı eledi yarı finale çıktı yarın yarı final ve yüzleşme var
Ogeday ve Serhat rakip Ademe
Ogeday, Adem ve Serhat Akın yarı finalde, yarın yarı final olacak, Perşembe de büyük finali birlikte yorumluyoruz
aa peki finale iki kişi kalıyordu değilmi finalistler yarınmı belli olucak perşembe mutlaka olucam finalde burda son kez coşturalım

Kaldı 2 aşama çok heyecanlı
Acunun yüzü asıktı belliydi Ademin kazandığı
Aynen kanka, Acun'u morartmaya devam ediyoruz

Yarın da çok heyecanlı geçecek, süper bölüm olacak hayırlısı bakalım hedef önce final, sonra da şampiyonluk, haydi swordsman

aa peki finale iki kişi kalıyordu değilmi finalistler yarınmı belli olucak perşembe mutlaka olucam finalde burda son kez coşturalım
Aynen yarın belli oluyor

Adem - Ogeday finali görünüyor zaten, Serhat'tan bir sürpriz çıkacağını sanmıyorum

Perşembe akşamı büyük final heyecanıyla beraberiz

Yarın da çok heyecanlı geçecek, süper bölüm olacak hayırlısı bakalım hedef önce final, sonra da şampiyonluk, haydi swordsman
Adem vs Ogesu olacak diye düşünüyorum
Yarın 2 kat oy atıcam

Adem vs Ogesu olacak diye düşünüyorum
Yarın 2 kat oy atıcam

Şampiyon yapacağımıza söz verdik!!!
hhha aa perşembe bir final kapışmasıda burada @Yiğitt ile benim aramda geçecek ayoll sinir edecem onu

Ok.