Atakan ve Semih çatışması köreliyorSon zamanlarda biraz artış yaşasa da elenmesi kötü oldu bizim açımızdan.Neyse haftaya İbo gider, sonra Nagi gider.
![]()
![]()
Atakan ve Semih smse kalırsa go to Semih olur.Atakan ve Semih çatışması köreliyor![]()
Yunusu yolladı şimdi de Atakan'a oynayacak tabi.Nagiha yunus gidince atakanla kapismaya baslamis simdi de rahat durmuyor bu kadin![]()
Oda Acunun oyunuylaAtakan ve Semih smse kalırsa go to Semih olur.![]()
Acun yarismayi bireysel yapmamak icin yunusu eledi ben ibrahimin yunusu gectigine kesinlikle inanmiyorum yine acunun sacma bir oyunu ile karsi karsiyayiz![]()
Sen izlediğine emin misin?????Semihin yunusa son yaptığını bile savunanlar çıkacak dedim adam huzara tepki olarak gelmiş dünyaya adam gelmiş seninle vedalasiyor hala nedir laf sokmak ya bu kin ofke nefret adamın ruhuna işlemiş ))) hadi semihciler sabunun bunu da bu da mı gol değil)))
Nagihan yolun sonuna geldi artik bundan sinra kimseyi eleyemez kendisi elenirAtakan ve Semih smse kalırsa go to Semih olur.
Yunusu yolladı şimdi de Atakan'a oynayacak tabi.Semihle yürüdüğü için ona sesi çıkmıyor, ee geriye Atakan kaldı.
![]()
Yunus çok başarılı olarak yarışmayı bitirdi kim bunun aksini konuşursa konuşsun ama bu ortadaSemihin yunusa son yaptığını bile savunanlar çıkacak dedim adam huzara tepki olarak gelmiş dünyaya adam gelmiş seninle vedalasiyor hala nedir laf sokmak ya bu kin ofke nefret adamın ruhuna işlemiş ))) hadi semihciler sabunun bunu da bu da mı gol değil)))
Az kaldı elendiği günleri göreceğiz inşallah.Nagihan yolun sonuna geldi artik bundan sinra kimseyi eleyemez kendisi elenir![]()
Atakana da tam sarilmadi Atakan çekti mecbur kaldı .Sen izlediğine emin misin?????
Semih Yunusa sarılacakken Yunus sarılmadı Semih öylece kalakaldı sonra lafı yerleştirdi Yunusa çok güzel bir gol attı![]()
Umarım öyle olurAz kaldı elendiği günleri göreceğiz inşallah.![]()
Acunun sacmaliklari iste neden bireysel yapmamak icin bu kadar ugrasiyor anlamiyorum bireysel olsa cok daha iyi olurYunus gitti tam tahmin ettiğim gibi gidiyor yarışma yunus gider
diye düşünüyordum fragmanda nagihan atakan atışması vardı
atakan sanırım sonunda patladı ona umarım nagihana kötü birşey
olmamıştır
Bende inanmadım dikkat ettiysen ibrahim de inanamadı sonuca oda
yunusun kalacağını düşünüyordu sanrım
Semihin canını en çok yakan semihi en çok gömen adam olarak iz bıraktı )) zaten semih can acısıyla son anda saldırdı )))Yunus çok başarılı olarak yarışmayı bitirdi kim bunun aksini konuşursa konuşsun ama bu ortada
Cok yakindaAz kaldı elendiği günleri göreceğiz inşallah.![]()
Semih nagihanın yanında boşuna yer alıyor.nagihandan medet bekliyor Buda büyük bir yanlış.nagihan uğruna yunusla arasını açtı.ayrıca sana katılıyorum yunus onda baya iz bıraktıSemihin canını en çok yakan semihi en çok gömen adam olarak iz bıraktı )) zaten semih can acısıyla son anda saldırdı )))
çok oraya buraya gitti ama adalar birleştikten sonra tüm Türkiyenin sesi vicdanı oldu .
Yunusun arkasından iyi şeyler söyleyen adam kötü arkasından her türlü kötü laf söyleyen Yunus iyi öyle mi))))Atakana da tam sarilmadi Atakan çekti mecbur kaldı .
Hem semih kötü bir insan yunus kötü insanları sevmiyor daha yeni tartışmışlar buna rağmen selamlaştı sevdiği kadar sellamlasti semih neyine rahatsız oluyor hani hiç selamlasmasa o yunusu aybi olur yunus da oynasın mi sevmediği adama niye sarilsin)))