Survivor 2016 - 96. Bölüm Yorumları

Telefonlarını verselerdi çok adamlardı, işte adam olmayan tiplerle tartıştığım için üzülüyorum. Karşımdaki adam olsaydı da telefonu verseydi konuşsaydık ben de o yürek var. @vadikızı mesajlarınızı gördüm, sen bunlarla içli dışlı olmuşsun bunun savunulacak bir tarafı yok?
Aynen yürek yok onlarda klavye erkekleri :))

eğer suçlu isem birşey yaptıysam sabaha ölüm çıksın tamam mı efe

ben uzun zamandır onlardan uzak duruyorummmmmmmmmm diyorum
niye anlamıyosunnnnnnnnn yeter ama
Hehe tmmm. :))))))))))))

Yahu Yunus Semihten ölümüne nefret ediyor.Adamın eline öyle çak mı yapılır

Sende kendini Semihin yerine koy adamın eli acımış ki söylüyor.Kim olsa aynı tepkiyi gösterir
Semihin yerine kendimi mi koymak küfür var diye şikayet edeceğim)))

Yahu defalarca yaşadım bu sahneyi bu adranelin göstergesi bende yaparım ara sıra takımı gaza getirmek hırsımi göstermek için. Eminim her çocuk futbol oynarken yaşamıştır bu sahneyi . Ama semihci olmak zor iş)))

Dokunulmazlık Atakan yada naginin bu oyun daha çok nagiye bakıyor .sarılma oyunlarını genelde kadınlar kazanır

Semihin yerine kendimi mi koymak küfür var diye şikayet edeceğim)))

Yahu defalarca yaşadım bu sahneyi bu adranelin göstergesi bende yaparım ara sıra takımı gaza getirmek hırsımi göstermek için. Eminim her çocuk futbol oynarken yaşamıştır bu sahneyi . Ama semihci olmak zor iş)))
Bende yaşadım bu sahneyi el acıyor bildiğin.Semihe düşmana vurur gibi vuran bir Yunus var adam haklı :A

Atakani alacağını biliyordum burda kasit naginin oyunu olmasına rağmen atakani almasını başarısını vurgulamak daha önceki tutunma oyununu da Atakan aldı zaten
Oyun kadınlara bakıyor demişsin yahu:F Neyin açıklaması bi kere de kabul ediversen ölmeyeceğine garanti veriyorum:A

El acır ama kimse arıza çıkarmaz uzatmaz uff elim der herkes güler geçer
Uff dese bu sefer yunus uzatacak:F sen ki mantıkli bi yorumcuydun bu kadar kindar değildin. Kinder yumurta cıktın bi anda:F

Oyun kadınlara bakıyor demişsin yahu:F Neyin açıklaması bi kere de kabul edi versin ölmeyeceğine garanti veriyorum:A
Her halde sen de bir erkek olarak bilemen lazım ki tutunma alanları kadınların daha fazla ))) ama atakanin yeteneği vurgulamak için dedim. Yoksa nagihan kazanır derdim. Teori doğru bu teoriyi bozan bir Atakan bir turabi ikiside kiksboxcu. Gönüllerde de finale damla ve memiç kalmıştı memiç aldi

El acır ama kimse arıza çıkarmaz uzatmaz uff elim der herkes güler geçer
Arıza çıkarmadı olması gereken tepkiyi verdi ne yapıyorsun sen dedi sonra Nagihanla falan güldüler

Yunus az önce berbat bir Semih taklidi yaptı adamı sevmiyor işte ondan sert vuruyor.Kindar yumurta :A @Forumdash bu laf efsane :F

Yunus bi git yaa:F Adam oynayamadım diye isyan etmekte haklı. En azından tek seferde atiş yapıyor sepete top atıyor. :F

Arıza çıkarmadı olması gereken tepkiyi verdi ne yapıyorsun sen dedi sonra Nagihanla falan güldüler

Yunus az önce berbat bir Semih taklidi yaptı adamı sevmiyor işte ondan sert vuruyor.Kindar yumurta :A @Forumdash bu laf efsane :F
Ne bilim yaa ilk haftalarda bişey demiyordu Semihe Nihalle ne zaman kavga ettiler o zaman yardırdı:F

Bunu bile savundunuz ya ne diyeyim tamam semih yine madur oldu eli uff oldu)))

Semih yarım saat konuştu ama hiç bir şey demedi bir de yunusa laf sokarlar )))

Yunus bi git yaa:F Adam oynayamadım diye isyan etmekte haklı. En azından tek seferde atiş yapıyor sepete top atıyor. :F
Sana daha farklı bir bilgi daha vereyim Yunus Semihin galibiyetleri sonrası sevinmiyor :F

Adam 2 oyun oynuyor form tutamıyor ve atış yapamıyor.Haliyle kaybediyor.Yunus çok boş adam ya :A Neyse bireysel olsa daha güzel olur :A

Bunu bile savundunuz ya ne diyeyim tamam semih yine madur oldu eli uff oldu)))
Sende bunu bile haksız buldun ya ne desem bilemedim :A Mağdur etmeyin :A