Survivor 2016 - 96. Bölüm Yorumları

Yunus giderse yine bireysel olmayacaklarmiş. İbo giderse bireysel olcaklarmiş. Ee sonraki hafta elemede yine eşitlik bozulmayacak anlaşilan. Bu sene bireysellik sadece final haftasında olacak anlaşilan:(

Acun yine hata yaptı semihe iki oy çıktığı zaman semih aday oldu zaten

Yunus kendisine omurgasız diyen birisiyle gidip dedikodu yapar Semihe arkadan sallar kişi kendisinden bilir işi :A

Lafı uzatarak konuşan Yunusa Semih antiligi yüzünden hak vermeye ne denir bilemedim :A

Semih haddini bil dedi diye uyarılır adamlar sanane falan der uyarılmaz

Bu kadar da taraflı olunmaz be.Ayıptır günahtır.Bir daha da izlemem survivoru bu yılda biterse

Semih Yunus hakkında iyi şeyler söyler ama aynı davranışı Yunus yapamayıp tüm nefretini kusar.Kötü niyetli biri varsa o da Yunustur

Semih haddini bil dedi diye uyarılır adamlar sanane falan der uyarılmaz

Bu kadar da taraflı olunmaz be.Ayıptır günahtır.Bir daha da izlemem survivoru bu yılda biterse

Semih Yunus hakkında iyi şeyler söyler ama aynı davranışı Yunus yapamayıp tüm nefretini kusar.Kötü niyetli biri varsa o da Yunustur
Ama bazıları bunu anlamıyor antilik yüzünden :))) Semih hep kötü niyetli Yunus ise melek :))

Acun yarismayi bireysel yapmamak icin yunusu eledi ben ibrahimin yunusu gectigine kesinlikle inanmiyorum yine acunun sacma bir oyunu ile karsi karsiyayiz :D

Semihin yunusa son yaptığını bile savunanlar çıkacak dedim adam huzara tepki olarak gelmiş dünyaya adam gelmiş seninle vedalasiyor hala nedir laf sokmak ya bu kin ofke nefret adamın ruhuna işlemiş ))) hadi semihciler sabunun bunu da bu da mı gol değil)))

Son zamanlarda biraz artış yaşasa da elenmesi kötü oldu bizim açımızdan. :D Neyse haftaya İbo gider, sonra Nagi gider. :Z :A