Survivor 2016 - 96. Bölüm Yorumları

Nagihan atakana da defol git demiyecektin bu kulların bir sahibi var unuttun

Nagiha yunus gidince atakanla kapismaya baslamis simdi de rahat durmuyor bu kadin :D

Yunus gitti tam tahmin ettiğim gibi gidiyor yarışma yunus gider
diye düşünüyordum fragmanda nagihan atakan atışması vardı
atakan sanırım sonunda patladı ona umarım nagihana kötü birşey
olmamıştır

Acun yarismayi bireysel yapmamak icin yunusu eledi ben ibrahimin yunusu gectigine kesinlikle inanmiyorum yine acunun sacma bir oyunu ile karsi karsiyayiz :D

Bende inanmadım dikkat ettiysen ibrahim de inanamadı sonuca oda
yunusun kalacağını düşünüyordu sanrım

Semihin yunusa son yaptığını bile savunanlar çıkacak dedim adam huzara tepki olarak gelmiş dünyaya adam gelmiş seninle vedalasiyor hala nedir laf sokmak ya bu kin ofke nefret adamın ruhuna işlemiş ))) hadi semihciler sabunun bunu da bu da mı gol değil)))
Sen izlediğine emin misin?????

Semih Yunusa sarılacakken Yunus sarılmadı Semih öylece kalakaldı sonra lafı yerleştirdi Yunusa çok güzel bir gol attı :A

Semih kendine bomba kucağınıza geldi diyenle ikiz olmuş ama semih yapar yunus geçmişte kalmış unutmuş survivor hayatı bitmiş defteri bitmiş bir adamın atakani affetmesine bile tahamlu yok çünkü ruhu kötü affetmek unutmak iyi insanların yapabileceği bir şey semihin bunu anlaması imkansız ))))

Semihin yunusa son yaptığını bile savunanlar çıkacak dedim adam huzara tepki olarak gelmiş dünyaya adam gelmiş seninle vedalasiyor hala nedir laf sokmak ya bu kin ofke nefret adamın ruhuna işlemiş ))) hadi semihciler sabunun bunu da bu da mı gol değil)))
Yunus çok başarılı olarak yarışmayı bitirdi kim bunun aksini konuşursa konuşsun ama bu ortada

Sen izlediğine emin misin?????

Semih Yunusa sarılacakken Yunus sarılmadı Semih öylece kalakaldı sonra lafı yerleştirdi Yunusa çok güzel bir gol attı :A
Atakana da tam sarilmadi Atakan çekti mecbur kaldı .

Hem semih kötü bir insan yunus kötü insanları sevmiyor daha yeni tartışmışlar buna rağmen selamlaştı sevdiği kadar sellamlasti semih neyine rahatsız oluyor hani hiç selamlasmasa o yunusu aybi olur yunus da oynasın mi sevmediği adama niye sarilsin)))

Yunus gitti tam tahmin ettiğim gibi gidiyor yarışma yunus gider
diye düşünüyordum fragmanda nagihan atakan atışması vardı
atakan sanırım sonunda patladı ona umarım nagihana kötü birşey
olmamıştır

Bende inanmadım dikkat ettiysen ibrahim de inanamadı sonuca oda
yunusun kalacağını düşünüyordu sanrım
Acunun sacmaliklari iste neden bireysel yapmamak icin bu kadar ugrasiyor anlamiyorum bireysel olsa cok daha iyi olur :D

Yunus çok başarılı olarak yarışmayı bitirdi kim bunun aksini konuşursa konuşsun ama bu ortada
Semihin canını en çok yakan semihi en çok gömen adam olarak iz bıraktı )) zaten semih can acısıyla son anda saldırdı )))

çok oraya buraya gitti ama adalar birleştikten sonra tüm Türkiyenin sesi vicdanı oldu .

Semihin canını en çok yakan semihi en çok gömen adam olarak iz bıraktı )) zaten semih can acısıyla son anda saldırdı )))

çok oraya buraya gitti ama adalar birleştikten sonra tüm Türkiyenin sesi vicdanı oldu .
Semih nagihanın yanında boşuna yer alıyor.nagihandan medet bekliyor Buda büyük bir yanlış.nagihan uğruna yunusla arasını açtı.ayrıca sana katılıyorum yunus onda baya iz bıraktı:)

Atakana da tam sarilmadi Atakan çekti mecbur kaldı .

Hem semih kötü bir insan yunus kötü insanları sevmiyor daha yeni tartışmışlar buna rağmen selamlaştı sevdiği kadar sellamlasti semih neyine rahatsız oluyor hani hiç selamlasmasa o yunusu aybi olur yunus da oynasın mi sevmediği adama niye sarilsin)))
Yunusun arkasından iyi şeyler söyleyen adam kötü arkasından her türlü kötü laf söyleyen Yunus iyi öyle mi))))

Semih Yunusa sarılacakken Yunus sarılmadı Semihte öylece kala kaldı Atakanla can ciğer selamlaştığını görünce lafı yerleştirdi ve gol attı