Gönüllülerde oynamamazlık yapması dokunulmazlıklardaydı. Ünlülerde böyle bi kere yaptı. Şuan çıkan tartişmanın ne gereksiz oldugunu göruyorsundur. Hem kızmadım emoji görunmediGerçekleri söyleyince kızıyorsun bakıyorum)) adam yatıyor işte tek bu oyunda doktor raporu sadece ya diğerleri)))
İyi laf koydu Semih bu adamı bu laflarından dolayı daha çok seviyorum Serkaçda daha çok kapak olmamak için sözünü kesiyorKüfürbaz Serkay çok iyi yarışmış gibi, her oyun kaybettikten sonra olduğu gibi sağa sola sataşıyor.
Nagiye de bakAcun'un abartıları hep boş çıkıyor.![]()
Yuh be bu kadar da kör gözüne semihci olunur))) iki oyun sakatim dedi senle konuştuk dokunulmazlık için yapıyor diye dokunulmazlık bitti tazı gibi koştu sonra serum aldım dedi iki oyun da öyle yattı(su oyunuydu). Ateşi yine bir günde düştü))). Gönüllerde ilk oyunda kaçtı omuzum sakat dedi sonra omuzu yoran su kayağı oyununda tazı gibiydi Doğer dokunulmazlık oyunlarını saymıyorum)))Gönüllülerde oynamamazlık yapması dokunulmazlıklardaydı. Ünlülerde böyle bi kere yaptı. Şuan çıkan tartişmanın ne gereksiz oldugunu göruyorsundur. Hem kızmadım emoji görunmedi![]()
Ben kapattım, konsey başlayınca etiket yap da açayım yeniden.Nagiye de bakAtakan ve Semih çoşamıyor el kaldırmaca alkişla tempo sadece
![]()
Serkay kelimelerle cevap veremiyor ki, hemen oğlumlu falan konuşmaya başlıyor ve kendisini kaba kuvvetle ifade etmeye çalışıyor.İyi laf koydu Semih bu adamı bu laflarından dolayı seviyorum Serkaçda daha çok kapak olmamak için sözünü kesiyor
![]()
İtiraz etmiyorum derken takmiyorum anlaminda hakli olsan bile sonuc degismez ortada büyük bir avantaj yokİtiraz etmiyorum diyon da kaç mesaj yazdın ))) durum açık atakan emek hırsızlığı yaptı itiraz etmeni anlamsız ama et bir şey olmaz)))
Doktor yalan söylemez abi o kadar da degil adamin yemini varKoskoca programın yalan olduğunu düşünenen sen doktorun doğru söylediğnii mi düşünüyon?Biraz para, gelsin reytingler.
![]()
Aynen adamların tek derdi Semih olmuş ünlüler olması gerekirken ağlasınSerkay kelimelerle cevap veremiyor ki, hemen oğlumlu falan konuşmaya başlıyor ve kendisini kaba kuvvetle ifade etmeye çalışıyor.
Moneyden değerli değildir yeminiDoktor yalan söylemez abi o kadar da degil adamin yemini var![]()
Yaaa şakamısınYuh be bu kadar da kör gözüne semihci olunur))) iki oyun sakatim dedi senle konuştuk dokunulmazlık için yapıyor diye dokunulmazlık bitti tazı gibi koştu sonra serum aldım dedi iki oyun da öyle yattı(su oyunuydu). Ateşi yine bir günde düştü))). Gönüllerde ilk oyunda kaçtı omuzum sakat dedi sonra omuzu yoran su kayağı oyununda tazı gibiydi Doğer dokunulmazlık oyunlarını saymıyorum)))
İtiraz etmiyorum derken takmiyorum anlaminda hakli olsan bile sonuc degismez ortada büyük bir avantaj yoksen cok rahatsizsan görüntüyü acuna yolla o da yapsin aciklamasini eminim ki acun kendini hakli cikaracaktir
ve bu yarismada emek hirsizligi he saka gibisin acun her gün bu yarismada birilerinin hakkini yiyor emek hirsizi varsa o da acundur atakanin yaptigi ne ki
![]()