Survivor 2016 - 86. Bölüm Yorumları

867663884871cb55701e07fbc1741f9b.jpg

Atakan 5 basamak kala düşüyor ama

06a579900c8128e4311eeb6c51e9b681.jpg

Görüldüğü üzere 4 basamak kala başladi

Yine ünlülere kıyak yaptı acunun ekibi
Tamam iste düstügü basamaga basmis zaten ve tekrar ona basmamis diger basamaktan baslamis 3 basamak ilerden baslamamis yani :A

Oynamakta istedi çok. :))))
Yaa orda ben oynamak istiyordum diyişine inanmadım ya:F 2 tane su yeri var oyunda zorlanırdı. Ama en azından 1 tur daha oynasaydı diyorum.
Oyunu kaybettiler işte, niyesi mi var. :T:

Partiye genç tayfa gitmeliydi. Nagihan evlenmiş, çocuğu var ne işi var partide. :T: Yunus desen ölmüş de ağlayanı yok. :T: Semih böyle anların adamı değil, bir Atakan için de Ünlüller kazanmamalı. :A

Orada 4 kişi var sonuçta :T:
Yunus ölse bile mezarını underground club sanır sen ne diyorsun:F Adam şarkılarla yaşıyor :A Atakan clublık değil türkü barlık bence:F Zaten neredesin sen türküsünü söyledi:F Semih clublık çocuk da eğlenemiyor zaar:F Nagihan zaten "çılgın kız" :A

Tamam iste düstügü basamaga basmis zaten ve tekrar ona basmamis diger basamaktan baslamis 3 basamak ilerden baslamamis yani :A
Şimdi de atakanci mi oldun))) nereden dustuysen oradan başlarsin.. Atakan basamaktan güç alıp diğer basamağa geçmesi gerekirken yerden güç alarak bir basmak geçiş avantajı sağladı.. Arkan olduğu için göz mü yumak yanı))

Geçen resimli kanitimda da acunu hakli bulmuştun hadi onda kare farkı var burda açıkça bir basamak avantaj sağlıyor bunda bile acunu savunuyon ne diyeyim))))

Nagihan Damla'yı gömdü. :Z Güzel bir yerde açmışım mutlu oldum. :A

Şimdi de atakanci mi oldun))) nereden dustuysen oradan başlarsin.. Atakan basamaktan güç alıp diğer basamağa geçmesi gerekirken yerden güç alarak bir basmak geçiş avantajı sağladı.. Arkan olduğu için göz mü yumak yanı))

Geçen resimli kanitimda da acunu hakli bulmuştun hadi onda kare farkı var burda açıkça bir basamak avantaj sağlıyor bunda bile acunu savunuyon ne diyeyim))))
Ne atakanciyim ne de acunu savunuyorum adam bir basamaktan diger basamaga gecerken düsmüs ve bastigi basamaga tekrar basmamis diger basamaktan baslamis burda anormal bir durum yok bence ve bu ona avantaj saglamaz diger basamaga gecerken tekrar sallaniyor zaten 3 basamak falan gecse ancak avantaj saglar sen abartiyorsun bence :A