Survivor 2016 - 86. Bölüm Yorumları

Serkay Ağlama Ağlama :A :A Çok saygısız çıktı lafalrı hazmedemiyor kapak etti iyi :A :A

Küfürbaz Serkay çok iyi yarışmış gibi, her oyun kaybettikten sonra olduğu gibi sağa sola sataşıyor.

Gerçekleri söyleyince kızıyorsun bakıyorum)) adam yatıyor işte tek bu oyunda doktor raporu sadece ya diğerleri)))
Gönüllülerde oynamamazlık yapması dokunulmazlıklardaydı. Ünlülerde böyle bi kere yaptı. Şuan çıkan tartişmanın ne gereksiz oldugunu göruyorsundur. Hem kızmadım emoji görunmedi(b)

Gönüllüler bugün itiraz etmeye hakkı yok 7-2 den oyunu ünlülere teslim etti..ünlüler hak etti..ayrıca yunusun çok iyi oynadığı bir oyun oldu.açıkçası yunusun katkısı çok oldu..

Küfürbaz Serkay çok iyi yarışmış gibi, her oyun kaybettikten sonra olduğu gibi sağa sola sataşıyor.
İyi laf koydu Semih bu adamı bu laflarından dolayı daha çok seviyorum Serkaçda daha çok kapak olmamak için sözünü kesiyor :A
CkDRbGxWsAAlTzV.jpg

Gönüllülerde oynamamazlık yapması dokunulmazlıklardaydı. Ünlülerde böyle bi kere yaptı. Şuan çıkan tartişmanın ne gereksiz oldugunu göruyorsundur. Hem kızmadım emoji görunmedi(b)
Yuh be bu kadar da kör gözüne semihci olunur))) iki oyun sakatim dedi senle konuştuk dokunulmazlık için yapıyor diye dokunulmazlık bitti tazı gibi koştu sonra serum aldım dedi iki oyun da öyle yattı(su oyunuydu). Ateşi yine bir günde düştü))). Gönüllerde ilk oyunda kaçtı omuzum sakat dedi sonra omuzu yoran su kayağı oyununda tazı gibiydi Doğer dokunulmazlık oyunlarını saymıyorum)))

İtiraz etmiyorum diyon da kaç mesaj yazdın ))) durum açık atakan emek hırsızlığı yaptı itiraz etmeni anlamsız ama et bir şey olmaz)))
İtiraz etmiyorum derken takmiyorum anlaminda hakli olsan bile sonuc degismez ortada büyük bir avantaj yok :A sen cok rahatsizsan görüntüyü acuna yolla o da yapsin aciklamasini eminim ki acun kendini hakli cikaracaktir :A ve bu yarismada emek hirsizligi he saka gibisin acun her gün bu yarismada birilerinin hakkini yiyor emek hirsizi varsa o da acundur atakanin yaptigi ne ki :D

Yuh be bu kadar da kör gözüne semihci olunur))) iki oyun sakatim dedi senle konuştuk dokunulmazlık için yapıyor diye dokunulmazlık bitti tazı gibi koştu sonra serum aldım dedi iki oyun da öyle yattı(su oyunuydu). Ateşi yine bir günde düştü))). Gönüllerde ilk oyunda kaçtı omuzum sakat dedi sonra omuzu yoran su kayağı oyununda tazı gibiydi Doğer dokunulmazlık oyunlarını saymıyorum)))
Yaaa şakamısın:F dediklerimi ayrınlarıyla yazmişsin sadece:F ben farklı bişey mi dedim? Gönullulerde dokunulmazlıkta oynamadı 2 kere filan bi kere de unlülerde yaptı. Eee farklı bişey mi dedim önceki posta? Sende de Semih gibi en son laf söyleme hastaliği var:F

İtiraz etmiyorum derken takmiyorum anlaminda hakli olsan bile sonuc degismez ortada büyük bir avantaj yok :A sen cok rahatsizsan görüntüyü acuna yolla o da yapsin aciklamasini eminim ki acun kendini hakli cikaracaktir :A ve bu yarismada emek hirsizligi he saka gibisin acun her gün bu yarismada birilerinin hakkini yiyor emek hirsizi varsa o da acundur atakanin yaptigi ne ki :D

Takmadiginda bu kadar mesaj attın taksan acaba kaç mesaj atacaksın))) büyük avantaj olup olmamasi önemli değil zaten saniyelik kazanılıyor oyunlar. Geçen sene hasan az mı öyle oyun verdi. Sonuçta bu işin kurali varsa önce acun yayacak atakan hem yiyecekleri çaldı hem emek çaldı ama etik konuları atakandan sorulduğu için biz konuşmayalım)))