Neyse gün bitti işte yarın görüşürüz.Neden değil? Her defasında gönüllüler gömüyor "biz ondan oyun alıyoruz" Diyerek
Ünlülerde olacağını sanmam sms bitti hem gönüllülerden birisi gideceği için onlarda çatlama başlasın artık
Neyse gün bitti işte yarın görüşürüz.Neden değil? Her defasında gönüllüler gömüyor "biz ondan oyun alıyoruz" Diyerek
Ünlülerde olacağını sanmam sms bitti hem gönüllülerden birisi gideceği için onlarda çatlama başlasın artık
Damla salak galiba o hareketi yapiyor sanki nagihan yalan söylüyormus gibi ama nagihan dogru söylüyor gercekten de fark atti parkurda damlaya
Damla Semihi övdüNeyse gün bitti işte yarın görüşürüz.
Acun ipini gevşek bıraksa neler görücez damladan da işte... Yoksa Nşhal buna boşuna sallamamiştirDamla salak galiba o hareketi yapiyor sanki nagihan yalan söylüyormus gibi ama nagihan dogru söylüyor gercekten de fark atti parkurda damlaya
Ne dedi?Damla Semihi övdü
Acun ipini gevşek bıraksa neler görücez damladan da işte... Yoksa Nşhal buna boşuna sallamamiştir
Acunu anlayamiyorum artik yaDamla Semihi övdü
Acun ipini gevşek bıraksa neler görücez damladan da işte... Yoksa Nşhal buna boşuna sallamamiştir
Yatacam şimdi bugün çok yoruldum, mayıştım oyunun bitmesini bekledim.Acunu anlayamiyorum artik ya
@Yiğitt nereye gidiyorsun ya gitme
Uyuma bugün bosver yarin uyursunYatacam şimdi bugün çok yoruldum, mayıştım oyunun bitmesini bekledim.
Yarın gece 2'ye kadar takılırız
6 saat ful yürü, dolaş yapan sen değilsin. Zaten konuşacak bişi de yok .ssUyuma bugün bosver yarin uyursun
On numara tespit
Aman cok bir sey yapmis sanki ben daha fazlasini da yaptim neyse iyi geceler o zaman kanki6 saat ful yürü, dolaş yapan sen değilsin. Zaten konuşacak bişi de yok .ss
Hadi iyi geceler herkese, yattım ben.