Abi suna bak Serkay yenilmeyi hazmedemeyip cekemeyip Semihe oc diyor Acundan ses yok bu kadar taraflilik olmaz bari anasina saygisi olsun oda yok onun ne sucu var karakter yoksunlari.
@sürgünüm
@sürgünüm
TRT Spor'da İngiltere - Portekiz maçını izliyorum. Senin adamın Quaresma döktürüyor izlemiyor musun? Tam bunu yazarken İngiltere 1-0 öne geçti.Abi suna bak Serkay yenilmeyi hazmedemeyip cekemeyip Semihe oc diyor Acundan ses yok bu kadar taraflilik olmaz bari anasina saygisi olsun oda yok onun ne sucu var karakter yoksunlari.
@sürgünüm
Damla'nın boyu yeteydi görürdün sen.Bakın burda ne demiştim
https://fav10.net/forum/threads/survivor-2016-85-bölüm-yorumlari.258167/#post-2749368
Acun olmasa bu oyunun en net isimleri belli zaten
Bakarim biraz sonra Q17ye sen videoya ne diyorsun.TRT Spor'da İngiltere - Portekiz maçını izliyorum. Senin adamın Quaresma döktürüyor izlemiyor musun? Tam bunu yazarken İngiltere 1-0 öne geçti.
Semih'te de boy yok ama işlevi vardı bu oyundaDamla'nın boyu yeteydi görürdün sen.
Semih ile Damla bir mi, Semih rahatça halledebilirdi ki halletti.Semih'te de boy yok ama işlevi vardı bu oyunda
Bizde o olunca yarismaya bakasimiz geliyor konusmalari falanAy şu Semih'i görünce bana sıkıntı geliyor, ne kadar itici yüzü ve konuşmaları var.
Finaldeki hezimetten sonra görecem ben siziBizde o olunca yarismaya bakasimiz geliyor konusmalari falan
Yıllarca esnaflık yaptık insan sarrafı sayılırız, insanları çok iyi tanıdığımı düşünüyorum. Serkay da böyle bir insan zaten, ne dememi bekliyorsun?Bakarim biraz sonra Q17ye sen videoya ne diyorsun.
Gördüm bunu.
Neden değil? Her defasında gönüllüler gömüyor "biz ondan oyun alıyoruz" DiyerekSemih ile Damla bir mi, Semih rahatça halledebilirdi ki halletti.
Ünlülerde olacağını sanmam sms bitti hem gönüllülerden birisi gideceği için onlarda çatlama başlasın artıkNe zamandir kavga izlemiyoz bu hafta olur heralde. @Forumdash