Survivor 2016 - 85.Bölüm Yorumlari

Ahahah ben de güldüm ona :F Atakan da güldü sonra bi sustu:F tutamıyor Atakan kendini böyle durumlarda çok yakaladım:F

Yapar mı gönüllü fanı acun

Bu kadar ileri gider mi? Ben anlamadım ne dediğini😱
Yuh artik terbiyesiz saygisiz 😱 😡
Ben açıkçası bunu dediğini sanmıyorum, eğer onu deseydi orası karışırdı baya bi. :D Mal falan demiş olabilir. :D

Ben açıkçası bunu dediğini sanmıyorum, eğer onu deseydi orası karışırdı baya bi. :D Mal falan demiş olabilir. :D
Demiştir yaa Atakanın yavşak dediğini de anlamamiştim twitter izleyicileri anlıyor şak diye:Fbi de onlar pcden filan izliyor sanırım @beyazsoy gibi kaydedip sonra tekrar izliyor göruntu atıyorlar:X

Demiştir yaa Atakanın yavşak dediğini de anlamamiştim twitter izleyicileri anlıyor şak diye:Fbi de onlar pcden filan izliyor sanırım @beyazsoy gibi kaydedip sonra tekrar izliyor göruntu atıyorlar:X
Acun'um akşama konseye bunu da konuşur, reytingler de olmasa. :A

Bir sey olmasina gerek yok acunu görmek yetiyor aslinda bugün acun sunmuyor ama olsun yine de sinirlendim acuna giydirmem lazim terbiyesiz acun :A
Ergenliğe yeni giriş yaptığını düşünmeye başlıyorum son zamanlardaki hareketlerinle. :A

Ergenliğe yeni giriş yaptığını düşünmeye başlıyorum son zamanlardaki hareketlerinle. :A
Ergenlikten cikali cok oldu :A ayrica gayet mantikli konusuyorum acun hakediyor bunu 😎

Yarın ayar verir acun twitter coştuysa eğer?
Bence @eskici izlemiyor seni kırmamak için (dün söz vermişti) bi post atayım demiş gibi :F
Semih bugun cok iyiydi darisi ilerleyen günlere :A :Z Yunus yine her zamanki gibi 0 sayi Yunus ve Semihi bir tutanlara gelsin Yunus 1 sayi alsa havaya ucar ucuyor :F :A @Maskeli Fedai @Forumdash
Yunus'la Semih'i bir tutanlar Yunus vs Semih maçlarını izlememişler belli:FSemih istatik kastı be Yunus'la:X Kıyas yapanlar neyin kafasını yaşıyorlar:F

Bence @eskici izlemiyor seni kırmamak için (dün söz vermişti) bi post atayım demiş gibi :F

Yunus'la Semih'i bir tutanlar Yunus vs Semih maçlarını izlememişler belli:FSemih istatik kastı be Yunus'la:X Kıyas yapanlar neyin kafasını yaşıyorlar:F
@eskici m yapmaz, yalan söylemez! :T:

Semih 1 ay once %58lerdeydi istatistiklerde o gunler tekrar gelsin.

Yok ya izliyorum durum 8-8 reklam var su anda :F
@eskici Avatarı Damla yapmamişin hala :F :A
Damla yapmayacam degisik bir sey yapacam avatarimi :A

@eskici m yapmaz, yalan söylemez! :T:
Tabiki de yapmiyorum izliyorum :D

Cidden dediğimi diyormuş @EFE UYSAL 😱

Bu yılki Gönüllülerde rezillik diz boyu gerçekten, garipler hepsi. :D Aslında Ünlülerde öyle, bu yıl Acun kadroları pek beceremedi. @eskici
Evet rezillik diz boyu Semihimin anasinin ne sucu var kufur ediyor pislik Acun bunu kullanirdi aslinda kavga icin iyikide Semih duymamis Serkayini korumak icin haksiz oldugunu bile bile kavga cikartirmadi.Artik uyari gerekk!! Karaktersizler.

Yunusa bak :F suç sende değil bende nagihan:F hadi iyice grubu moralman düşürün.

Acuminati bugün kafayi yemis herhalde degisik hesaplar pesindeler :D