Bi drink almaya gidebilirler bence deÖyle de ne bileyim en azından mor odadan sonra bi yerlere gezmeye çıkabilirlerdi
Bi drink almaya gidebilirler bence deÖyle de ne bileyim en azından mor odadan sonra bi yerlere gezmeye çıkabilirlerdi
Fark ettim bi ses gitti uydu takıldı sandım. Sonra küfür etmiştir dedimSerkay Semih'e yine küfür attı bu sefer ağır birşey dedi @Forumdash
Acundan hic uyari olmuyor...Fark ettim bi ses gitti uydu takıldı sandım. Sonra küfür etmiştir dedim
Acundan hic uyari olmuyor...
Twitter'da gördüm ne kadar doğru ama o... ...ğu demiş diye gördüm.Fark ettim bi ses gitti uydu takıldı sandım. Sonra küfür etmiştir dedim
Ahahah ben de güldüm ona Atakan da güldü sonra bi sustu tutamıyor Atakan kendini böyle durumlarda çok yakaladımYunus'un hareketlere bak. Gören de sürekli oyun kazanan, başarılı bir isim olduğunu sanar. Elenmemesi bizim için iyi, böyle devam.
Yapar mı gönüllü fanı acunAcundan hic uyari olmuyor...
Bu kadar ileri gider mi? Ben anlamadım ne dediğini😱Twitter'da gördüm ne kadar doğru ama o... ...ğu demiş diye gördüm.
Yuh artik terbiyesiz saygisiz 😱 😡Twitter'da gördüm ne kadar doğru ama o... ...ğu demiş diye gördüm.
Izledim tekrat cidden benziyor 😱Ahahah ben de güldüm ona Atakan da güldü sonra bi sustu tutamıyor Atakan kendini böyle durumlarda çok yakaladım
Yapar mı gönüllü fanı acun
Bu kadar ileri gider mi? Ben anlamadım ne dediğini😱