Yani panaroma az biraz görmüştüm yine onu savunuyordu
Bugün izledin mi Panorama'yı.Yani panaroma az biraz görmüştüm yine onu savunuyordu
Yok izlemedim kimi destekliyormuş?Bugün izledin mi Panorama'yı.
Bozok vardı.
Ödülü yine kazanmışız diye duydum.Bölüm başladı, fare uzun bi aradan sonra tekrar geldi
Bende tam izlemedim, Hakan-Bozok'un eski olaylarının konuşulduğu sahnelere denk geldim. Seyircinin birisi Bozok'a yalan yok seni hiç sevmezdim, hep Hakan'a saldırıyordun dedi. Milelt güldü, Bozok da saçma sapan konuştu.Yok izlemedim kimi destekliyormuş?
Şok survivor top 20 de yok ama bu postla birlikte 20ye sokucam şimdi
Dün DAMLA'nın kazandığı saat 17.00'da bilen sayfadan gördüm, önceki günkü ödülü de bildiydi. Bakalım bilecek mi.Nerden duydun
Hadi inşallah akşam olduğu gibi sevinirizBende tam izlemedim, Hakan-Bozok'un eski olaylarının konuşulduğu sahnelere denk geldim. Seyircinin birisi Bozok'a yalan yok seni hiç sevmezdim, hep Hakan'a saldırıyordun dedi. Milelt güldü, Bozok da saçma sapan konuştu.
Duygu'ya da laflar söylemiş yine herhalde kıskanç Bozok. Baksana Duygu reyiz sinirlenmiş. @eskici
Dün DAMLA'nın kazandığı saat 17.00'da bilen sayfadan gördüm, önceki günkü ödülü de bildiydi. Bakalım bilecek mi.
Az önce fragmanda DAMLA sinirliydi ''yapamıyorum'' deyip duruyordu, Damla kötü oynayacak herhalde bu oyun.Hadi inşallah akşam olduğu gibi seviniriz
Ama Nagihanda kızıyoduAz önce fragmanda DAMLA sinirliydi ''yapamıyorum'' deyip duruyordu, Damla kötü oynayacak herhalde bu oyun.
Sonuna denk geldim zaten.Ama Nagihanda kızıyodu
Tam anlamıyla bunu yazmaya gelmiştim, son derece hayal kırıklığına uğradım.Ödül çok küçük hani büyümüştüler
Amerika, aqua park beklerken yine mor oda ve kuzu tandır geldi umarım bundan sonraki ödüller büyük olurTam anlamıyla bunu yazmaya gelmiştim, son derece hayal kırıklığına uğradım.
Ama bu reklam için hazırlanmiş oyun. Hergune çıktıgı için program büyük muhtemelen cumartesi olur pazar verilir.Amerika, aqua park beklerken yine mor orda ve kuzu tandır geldi umarım bundan sonraki ödüller büyük olur
Öyle de ne bileyim en azından mor odadan sonra bi yerlere gezmeye çıkabilirlerdiBu oyunu ünlüler alır. Büyük ödülü gönüllüler alır. Hem büyük ödül olarak gönüllüler etle doydular. Hem acun sunmuyor
Ama bu reklam için hazırlanmiş oyun. Hergune çıktıgı için program büyük muhtemelen cumartesi olur pazar verilir.