Survivor 2016 - 82. Bölüm Yorumları

Dediğim gibi Atakan ile Semih çarpiştirilcak. Sms'te Atakan geçicek ve algı oluşturulcak Semih sms'de iyice düştü diye

Yunus yazılıyordu dimi?

Simdi ne olacak mantik olarak nagihanin gitmesi lazim ama nagihan giderse damla tek kiz kalacak ve kimle oynayacak acun smslerle oynayip nagihani elemez desek o zaman kim gidecek yattarayi da elemek isteyecegini sanmiyorum semihin smsi yüksek ama en mantiklisi semihin gitmesi acun semihi gönderebilir bence

Bu hafta giden yattara olur.
Haftalardir dediklerim az bucuk cikiyor. Iki hafta ustuste gönululer gider demistim ve kizlardan demistim oldu. Ve digerindede unlulerin bir erkegi gider diyordum. Bazen yunus diyordum ama cogunlukta bir erkek diyordum. Bakalim öyle olacakmi. Acaba atakan hala dokunulmazmi?
Acun eger damlayi parlatma oyununa devam ederse nagihanda gidebilir. Damla otomatikmen sembol oyununun finalisti olur

Dediğim gibi Atakan ile Semih çarpiştirilcak. Sms'te Atakan geçicek ve algı oluşturulcak Semih sms'de iyice düştü diye

Yunus yazılıyordu dimi?
Atakan'ın dokunulmazlığı devam ediyor ki oyun kaybedilince Nagihan direkt olarak potaya girdi.
Ağlıyor şu an.

Survivor Panorama'daki İsa kendini bandana ile boğmuştur

Şimdi normalde nagihanın gitmesi lazım ama daha bu kadar süre varken oyunu bireysele döndürmeyi istemez acun. O yüzden yattara gidebilir.