Survivor 2016 - 77.Bölüm Yorumları

Çok doğru bir yorum. Atakancılar Atakan'ın elenmeyeceğini bildikleri için sms'te yüklenmediler karşısında Semih ya da Serkay olsa her şey farklı olurdu.

Tabii yine de Damla'nın önce Serkay'ı, sonra da Atakan'ı geçmesi ilginç bir durum pis kokular alıyorum açıkçası ben. Ben ortalıkta öyle Damlacı falan göremiyorum?

Neyse her şeye rağmen finalin Atakan ve Semih arasında olacağını düşünüyorum, öyle olması gerekiyor yani Survivor'ın başrolleri bu iki isim, diğerleri yan rol ya da figüran.

Acun ciddi ciddi damlayi sampiyon yapacak galiba ben tekrar damlaya dönüs yapayim en iyisi :A

Çok doğru bir yorum. Atakancılar Atakan'ın elenmeyeceğini bildikleri için sms'te yüklenmediler karşısında Semih ya da Serkay olsa her şey farklı olurdu.

Tabii yine de Damla'nın önce Serkay'ı, sonra da Atakan'ı geçmesi ilginç bir durum pis kokular alıyorum açıkçası ben. Ben ortalıkta öyle Damlacı falan göremiyorum?

Neyse her şeye rağmen finalin Atakan ve Semih arasında olacağını düşünüyorum, öyle olması gerekiyor yani Survivor'ın başrolleri bu iki isim, diğerleri yan rol ya da figüran.
Cok önceden yazdigim gibi final öncesi semih guclu sms olan biriyle aday yapilip elenebilir

Kesince fotograf cek eekle buraya :) damla "birinciymis"
@eskici artik serkay avatarindan kurtul damlaya geri dön.
Acun program basinda bu sene bir kiz birinci olur demisti. Simdilerde birinci yaparak alistiriyor insanlari.
Birinci derken programın finalinin birincisi dedim :A Bu saatte kesebileceğim tek top pinpon topu, o olur mu :A

Acunun dün nasıl Serkayı katıldığı Konseyde ortada hatta öyle ki tarafsız diye gitti Damlaya söz hakkı verdi :A

Tabi Serkayın imajı düzeltilmeye çalışılıyor gibi.Atakan olayıyla bir düzelmeye gidebilirler @Forumdash

Bakalım ne olacak :D

Cok önceden yazdigim gibi final öncesi semih guclu sms olan biriyle aday yapilip elenebilir

Acunun dün nasıl Serkayı katıldığı Konseyde ortada hatta öyle ki tarafsız diye gitti Damlaya söz hakkı verdi :A

Tabi Serkayın imajı düzeltilmeye çalışılıyor gibi.Atakan olayıyla bir düzelmeye gidebilirler @Forumdash

Neyse arkadaşlar sakin olalım bırakalım sevinsinler bazıları şimdilik büyük sms'te Damla'nın Serkay'ın falan hiç şansı yok oyları bölünecek Atakan ve Semih ilk ikiyi kapatırlar. :A

Damla birinci olursa pilates topu keserim :A
yarın bakkallarda satılan toplardan al kes işte bi tanecik:F

Fragmanı ileyince benim de aklıma geldi:F
Artık acun yarın kaç kere Atakanın kafasına kakar. İlk suya atlayan Serkay'dı diye:F iyice havalandırır Atakanı mahçup eder. Serkayın tekrar sms'i güçlü olması için Atakancılara sanki yamanya çalişilacak. @Bully Ama hala diyorum Serkayın sivrilmesinin sebebi damlanın bacağından kaynakliydi. Acun b planı gibi sürdü ortaya. Damla 1. Olursa şaşirmicam :X Atakan ve Nagihana üzülürüm en çok nagihana dişarda nasıl gösterildiğini bilmiyor kadın:(

Artık acun yarın kaç kere Atakanın kafasına kakar. İlk suya atlayan Serkay'dı diye:F iyice havalandırır Atakanı mahçup eder. Serkayın tekrar sms'i güçlü olması için Atakancılara sanki yamanya çalişilacak. @Bully Ama hala diyorum Serkayın sivrilmesinin sebebi damlanın bacağından kaynakliydi. Acun b planı gibi sürdü ortaya. Damla 1. Olursa şaşirmicam :X Atakan ve Nagihana üzülürüm en çok nagihana dişarda nasıl gösterildiğini bilmiyor kadın:(
Bakkalda pilates topu mu satılıyor la sen Kanada'da filan mı yaşıyon ? :A

Lan bari bu boğulma olayıyla ilgili fanboyluk yapmayın insani bir olay bu. Kim olsa kurtarır atlardı. Yapmayın günaha girmeyin :)

Damla veya Serkay'ı şampiyon yaptırtmayacağız bu yolda kellemi vermeye hazırım. :A İnşallah Atakan şampiyon olacak o olamazsa Semih olsun şampiyon gönüllü iticilerine hayır diyoruz. ss

Bakkalda pilates topu mu satılıyor la sen Kanada'da filan mı yaşıyon ? :A
Laa sen nerde yaşıyon neden aklın plates topuna gitti:F sen platisi butopla yaparsın :F Çünkü biz pis fakirleriz:F
008-700x394.jpg

Acun cok celiskili aga bende onun yolunda oldugum icin böyle oluyor :A NBA izliyor muyuz bu gece kimin kazandigini görürüz orda :A :A
Maç 4'teymiş sanırım bu aralar 5-6 falan gibi yatıyorum zaten bakabilirim. :D

Ama Acun göstermez ya kimin kazandığını önlemini almıştır o. :A

Lan bari bu boğulma olayıyla ilgili fanboyluk yapmayın insani bir olay bu. Kim olsa kurtarır atlardı. Yapmayın günaha girmeyin :)
Fan boyluk değil hacı geçen seneden sütten ağzım yandı:Xgeçen sene 3 mersinli şampiyon çıkardı acun adam :F

Damla veya Serkay'ı şampiyon yaptırtmayacağız bu yolda kellemi vermeye hazırım. :A İnşallah Atakan şampiyon olacak o olamazsa Semih olsun şampiyon gönüllü iticilerine hayır diyoruz. ss
Kim olursa olsu istatistiği iyi olan olsun:A ben atakan ve nagi arasında gidip geliyorum:Z aynen gönüllüler çok itici/yapmacık.

Maç 4'teymiş sanırım bu aralar 5-6 falan gibi yatıyorum zaten bakabilirim. :D

Ama Acun göstermez ya kimin kazandığını önlemini almıştır o. :A
Gösterir gösterir:X tüm dunyaya yayın yapıldıgı için belli olmaz anons bile yaptirir koca ekrana çıkartırır:A

İp6s? :X Ben androidciyim(bak ne kadar fakirim:F):A @Doğu

Gösterir gösterir:X tüm dunyaya yayın yapıldıgı için belli olmaz anons bile yaptirir koca ekrana çıkartırır:A

İp6s? :X Ben androidciyim:A
Yani olabilir aslında yarının merak konusu oyunu kimin kazanacağı Atakan'ın durumu. Muhtemelen gönüllüler almıştır oyunu hem Damla'sı ödülü duyunca çok mutlu oldu Acun kıyamaz ona. :A @eskici

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs