O zaman hic laf atamazlardi.sss Kovayi düşürme bari abi.sss Yunus oynucak hayret.Beceriksizliği olmasa var ya istatistikte 1.olurdu
O zaman hic laf atamazlardi.sss Kovayi düşürme bari abi.sss Yunus oynucak hayret.Beceriksizliği olmasa var ya istatistikte 1.olurdu
Şu an 8-7 öndeyizİnşallah devamı da gelir de alırız.
Ne zamandır izlemiyordum, bare izlediğimde kazanmış olalım.
Allah insanı Serkaycı yapmasınŞu an 8-7 öndeyiz
Bayrak yarişina umudunuzu saklayınAtakanla Yati fragmanda sinirlenip bağırıyodu ordan 2 sayı ekle bize yenildiler büyük ihtimal
? Inteti actim. Geridenmi izliyomŞu an 8-7 öndeyiz
Memiç de kazansa ayrı güzel olacak. Kovanın biri Nagi de düşse kötü olmaz.Şu an 8-7 öndeyiz
Hayırdır ?Allah insanı Serkaycı yapmasın
Serkay Efe varsa umut her zaman vardırBayrak yarişina umudunuzu saklayın
7-7 şu an ama fragmanda Atakan sinirleniyodu oda sayı veriyor heralde 8-7 olcak? Inteti actim. Geridenmi izliyom
Mükemmel.Serkayın espiri anlayışı?
Survivorda o kadar eleştirmene rağmen Serkayı tuttuğun için tarihe geçtinHayırdır ?
Serkay Efe varsa umut her zaman vardır
7-7 şu an ama fragmanda Atakan sinirleniyodu oda sayı veriyor heralde 8-7 olcak
Elenince görürsün SerkayınıHayırdır ?
Serkay Efe varsa umut her zaman vardır
7-7 şu an ama fragmanda Atakan sinirleniyodu oda sayı veriyor heralde 8-7 olcak
Başta ön görülü davranarak hata etmişim diyelimSurvivorda o kadar eleştirmene rağmen Serkayı tuttuğun için tarihe geçtin
Milleten etikci başı olarak oy toplamak için yapıyor klasik Atakanin ilk bölümden böyle millete etik dersi vererek oy topluyor güya dakikalık yapıyor ama en başta kendisinin etik dersine ihtiyacı varNagihan o kadar laf söyledi ona hala nagihanı koruyor Atakanda gurur yok ya