Sen de mi bilmiyorsunSende bilmiyorsun, bana soruyosun.
Adam adadan gitti, yine kurtaramıyoruz.Semih ve ibrahim atisiyor
Ben biliyorum da sen bilmiyorsun, laf almalar falan.Sen de mi bilmiyorsun
Semih onlara yem attı pes etmesi bi dahaki konseye sebepSemih doktor raporu olmadığı halde oyunlardan kaçan adam İbrahimî pes etmekle suçluyor ))) Yahuu suyu yetmeyen birini kazandığı vaki mi ucuz karanlık yine )))
Bilmediğim için ne alaka dedim söyle daaBen biliyorum da sen bilmiyorsun, laf almalar falan.
Semih bu kurtulamazsinAdam adadan gitti, yine kurtaramıyoruz.
Semihin ezbere konuşuyor işte tipik semih başka sözü yok . Herkes biliyor her oyundan kaçan adam neyi yemi)))Semih onlara yem attı pes etmesi bi dahaki konseye sebep
Bilmediğim için ne alaka dedim söyle daa
Semih onlara yem attı pes etmesi bi dahaki konseye sebep
Bilmediğim için ne alaka dedim söyle daa
Yarın görüşürüz, bugünlük formumdaydım ve çok yoruldum. Sabah Güvenpark, oradan yürüyüş Anıtkabir, oradan piknik bir de geldim @eskici yi kırmayıp çene yaptım burada. Aşırı yorgunum, yatar ben.Semih bu kurtulamazsin
Haha azicik gözunu dinlendirseydin dinc olurdun. Bende bugun yorgundum. Misafir geldi anca 5 dakika uyudum ama o 5 dakika 3 saatir dinc olmami sagladiYarın görüşürüz, bugünlük formumdaydım ve çok yoruldum. Sabah Güvenpark, oradan yürüyüş Anıtkabir, oradan piknik bir de geldim @eskici yi kırmayıp çene yaptım burada. Aşırı yorgunum, yatar ben.
Bi söz söylemedi ki olanı söylediSemihin ezbere konuşuyor işte tipik semih başka sözü yok . Herkes biliyor her oyundan kaçan adam neyi yemi)))
Ben gündüz yatamam asla, sadece gece.Haha azicik gözunu dinlendirseydin dinc olurdun. Bende bugun yorgundum. Misafir geldi anca 5 dakika uyudum ama o 5 dakika 3 saatir dinc olmami sagladi
Semih uzun Zamandır kaos çıkaramıyordu denedi işte yine ama kimse ciddiye almıyor)))
İbo baya ciddiye aldıSemih uzun Zamandır kaos çıkaramıyordu denedi işte yine ama kimse ciddiye almıyor)))