Survivor 2016 - 72. Bölüm Yorumları

Meşale öldülunde memiç iki kez oyun aldı serkay bir oyun aldi serkay memiçi eleştiriyor hala )))

Semih 5 iki kırmızı buldu bugun 3-0 yaptı bu adam abdest alması lazım )))

Benzerlerini defalarca söyledi ama dediğinin çeyreğini yapmıyor yok atesim çıktı yok omuz agriyor yok sakatim sürekli kaçan adam ne mücadelesimden bahsediyor
Omzum dedi minder oyununda oynamadı mı? Bir tek dokunulmazlıkta oynuyor. O da (güya) gucune guvendiği için.(hala iddiam Anlaşmayla girsmeseydi.) Yoksa her oyunu (hani hastayım diyene bişeyin yok domuz gibisin derler ya) Semih domuz gibi oynayabiliyor:X

Meşale öldülunde memiç iki kez oyun aldı serkay bir oyun aldi serkay memiçi eleştiriyor hala )))
Memiç istatistikte de iyi ona bakarsan :F Serkay iyi diyor ezgiden oyun alabiliyordu memiç:F

Omzum dedi minder oyununda oynamadı mı? Bir tek dokunulmazlıkta oynuyor. O da (güya) gucune guvendiği için.(hala iddiam Anlaşmayla girsmeseydi.) Yoksa her oyunu (hani hastayım diyene bişeyin yok domuz gibisin derler ya) Semih domuz gibi oynayabiliyor:X
Yatmak için anlaştı sanırım )))

Kerimoğlu kaosun babasıydı ama nanay oldu. Acun için puan alamayan üvey evlattir)))
Kerimoğlu da Semihin öğrencisiydi unutma:F Kerimoğlu ne kaosu yaptı? Semih gitti iyice pasif oldu. Hee seninki verdiğin örneğe çok güzel oluyor. Nihal kaosu süperdi ama oyunlarda sıfır çekiyordu.:X Semih de zaten ilk 3'e garanti isim. Ben hala ilk 2 görmuyorum :X

Kerimoğlu da Semihin öğrencisiydi unutma:F Kerimoğlu ne kaosu yaptı? Semih gitti iyice pasif oldu. Hee seninki verdiğin örneğe çok güzel oluyor. Nihal kaosu süperdi ama oyunlarda sıfır çekiyordu.:X Semih de zaten ilk 3'e garanti isim. Ben hala ilk 2 görmuyorum :X
Semih Atakan finali olacak heyecan ve çekişmeli olması için :A

Kendin diyon Nihal kaosun babasıydı o zaman şimdiki semih kadar oyun kazanıyordu ama gitti ))) kerimoğlu semihten çok oyun kazanıyordu memiç ile ağlamali kaos yaptı gitti . Semih ile denek acun yatması için anlaşmış ))))

Kendin diyon Nihal kaosun babasıydı o zaman şimdiki semih kadar oyun kazanıyordu ama gitti ))) kerimoğlu semihten çok oyun kazanıyordu memiç ile ağlamali kaos yaptı gitti . Semih ile denek acun yatması için anlaşmış ))))
Nihalin 3/3 yaptiğini hatırlamıyorum bile:X Kaoslarda 1.cim Semih 2.Nihal. semih yola acardı nihal o yoldan giderdi ancak :F

Semih yarın oynanacak oyunda kaç kere oynuyor ki 3-4 defa gösterdiler?

Nihalin 3/3 yaptiğini hatırlamıyorum bile:X Kaoslarda 1.cim Semih 2.Nihal. semih yola acardı nihal o yoldan giderdi ancak :F

Semih yarın oynanacak oyunda kaç kere oynuyor ki 3-4 defa gösterdiler?
Semih gereksiz kaoslar üretiyordu ama Nihal gerçek kaos peşindeydi kız gitti hala özlü soykeri yaşıyor şehzade annesi gargamel ve azman sonra semihin bezetigi sahgy . Semihin tek dediği seviyorun en kötü yarışmacısı sabah akşam yemekten önce dediği tek cümle )))
Kısaca semih yatmak için gelmiş 2aydir da pek kaos üretemiyor adada nagini yaveri oldu yatıyor sadece)))) acun ile iyi anlaşma yapmış semih ))) nagi daha çok kaos uretiyor kız ezgiyi yolları serkayla kavga ediyor herşeyi yapıyor semih yaver yaver takılıyor)))