O zaman hic laf atamazlardi.sss Kovayi düşürme bari abi.sss Yunus oynucak hayret.Beceriksizliği olmasa var ya istatistikte 1.olurdu![]()
O zaman hic laf atamazlardi.sss Kovayi düşürme bari abi.sss Yunus oynucak hayret.Beceriksizliği olmasa var ya istatistikte 1.olurdu![]()
Şu an 8-7 öndeyizİnşallah devamı da gelir de alırız.
Ne zamandır izlemiyordum, bare izlediğimde kazanmış olalım.![]()
Allah insanı Serkaycı yapmasınŞu an 8-7 öndeyiz![]()
Bayrak yarişina umudunuzu saklayınAtakanla Yati fragmanda sinirlenip bağırıyodu ordan 2 sayı ekle bize yenildiler büyük ihtimal![]()
? Inteti actim. Geridenmi izliyomŞu an 8-7 öndeyiz![]()
Memiç de kazansa ayrı güzel olacak.Şu an 8-7 öndeyiz![]()
Hayırdır ?Allah insanı Serkaycı yapmasın![]()
Serkay Efe varsa umut her zaman vardırBayrak yarişina umudunuzu saklayın![]()
7-7 şu an ama fragmanda Atakan sinirleniyodu oda sayı veriyor heralde 8-7 olcak? Inteti actim. Geridenmi izliyom![]()
Mükemmel.Serkayın espiri anlayışı?
Survivorda o kadar eleştirmene rağmen Serkayı tuttuğun için tarihe geçtinHayırdır ?
Serkay Efe varsa umut her zaman vardır
7-7 şu an ama fragmanda Atakan sinirleniyodu oda sayı veriyor heralde 8-7 olcak![]()
Elenince görürsün SerkayınıHayırdır ?
Serkay Efe varsa umut her zaman vardır
7-7 şu an ama fragmanda Atakan sinirleniyodu oda sayı veriyor heralde 8-7 olcak![]()
Başta ön görülü davranarak hata etmişim diyelimSurvivorda o kadar eleştirmene rağmen Serkayı tuttuğun için tarihe geçtin![]()
Milleten etikci başı olarak oy toplamak için yapıyor klasik Atakanin ilk bölümden böyle millete etik dersi vererek oy topluyor güya dakikalık yapıyor ama en başta kendisinin etik dersine ihtiyacı varNagihan o kadar laf söyledi ona hala nagihanı koruyor Atakanda gurur yok ya