Survivor 2016 - 71. Bölüm Yorumları

Yunusla semih yine bos bos tartisiyorlar.

Gizem herkesi göndereceğim tek tek diyordu bi zamanlar...

Gizemi cok gösterdiler. Kalacakmi bu yoksa
artik nagihan istedigiyle oynayabiliyor. Oyunlarda genelde 2 erkek 1 kiz oldu. Kalmasi yada gitmesi acuna pek farketmez belki

İzleyemedim
ne kadar tatlı olmuştu?

Yunusa ne? Gönüllülere iyice yalakalık yapıyor. Gizem üzerinden yürümeye çalişiyor sanki
Adam yapici olmaya calisiyor. Art niyet arama

Damla'da hiç korku yok, Kerimoğlu'nun yüzünden her şey anlaşılıyor.

Gizemi cok gösterdiler. Kalacakmi bu yoksa
artik nagihan istedigiyle oynayabiliyor. Oyunlarda genelde 2 erkek 1 kiz oldu. Kalmasi yada gitmesi acuna pek farketmez belki

Adam yapici olmaya calisiyor. Art niyet arama
Ama ona ne
hem art niyet olmadan fitne olmadan yarişmanın tadı cıkmıyor

Kerimoğlu Semihi anı bir manevrayla sattıktan sonra Yunusla konuşuyorum onunla vakit geçiriyorum Semihin devamlı kavga eettiği biriyle konuşması kendisini bitirdi.

Semihi ve fanlarını unutup sattı Semihi

Semih Yunusa'da ayarı verdi bu sefer

Atakan Ezgi gittiginden beri kabuğuna çekildi. Hiç göremiyorum onu bu olaylarda ve ada röportajlarında ?

Serkay kendi yaptığı saygısızlıkları unutturmaya çalışıyor. Tamam Nagihan'ın yaptığı nispet ama olayları başlatan ilk sensin ve kadının terbiyesizce taklitini yaptın ona ne diyeceğiz?

Perşembe akşamı da Survivor yayınlanacakmış.

Serkay kendi yaptığı saygısızlıkları unutturmaya çalışıyor. Tamam Nagihan'ın yaptığı nispet ama olayları başlatan ilk sensin ve kadının terbiyesizce taklitini yaptın ona ne diyeceğiz?
Çok terbiyesiz Semihin hastalıgı ile de dalga geçmişti hatırlarsan

Zeytinyağlık yapmaya çalişirken Serkan diye caps yapsalar

İyi yapıyor ama oylarını etkileyebilir. İnsanlar fikirlerini merak ediyordur bence. Mesela ben
Haha. Az önceki konusmasini dinledinmi? Bir bayana nasil konusulacagini bilmiyor ögretirim tarzinda birseyler söyledi. Tek orasini görebildik