Bazilari bahane buluyorSemih Öztürk geri döndü![]()
İbrahimi Efecanı ve Serkayı gömdü helal olsun Reise![]()
Semih Öztürkün gücünü görecekler![]()
basarilarinin devamini dileriz. Serkay ve efecan cok simardilar cunkuSemih Öztürk geri döndü![]()
İbrahimi Efecanı ve Serkayı gömdü helal olsun Reise![]()
Semih Öztürkün gücünü görecekler![]()
10-3 yati ve yunus fire verdi 1 kere@eskici nerdesin ?
@ABAY_06 dedigi gibi kimin kimle oynandigi yazilmadigi icin insan pek anlamiyorsagolsun @sürgünüm ve @Forumdash kendince anlatmislar skorlari
basarilarinin devamini dileriz. Serkay ve efecan cok simardilar cunku
bizim istedigimiz mesela semih kazandi tek yazilmasin,10-3 yati ve yunus fire verdi 1 keresanırım ya atakan yada semih 1 tane fire ilk oyunda tam hatırlaamıyorum
![]()
Semih hepsini aldı10-3 yati ve yunus fire verdi 1 keresanırım ya atakan yada semih 1 tane fire ilk oyunda tam hatırlaamıyorum
![]()
Bi daha erken gelirsem öyle yazarımbizim istedigimiz mesela semih kazandi tek yazilmasin,
Semih Serkaya karsi
semih kazandi. Böyle aciklama istiyoruz 😛
Atakanin sayfasinda 2de 2 yapti diye yazilmis. fire vermemis. Semihinkindede digerlerini nasil yendiginijn videosunu izledimAdam buyuk toplari sektirmeden atmis, helal semihe.
Helal o zamanSemih hepsini aldı![]()
Bugün Ezgi vardı aşırı tatlı olmuş
Sali günleri gec geliyordum zaten bugün biraz fazla gec kaldim@eskici nerdesin ?
@ABAY_06 dedigi gibi kimin kimle oynandigi yazilmadigi icin insan pek anlamiyorsagolsun @sürgünüm ve @Forumdash kendince anlatmislar skorlari
basarilarinin devamini dileriz. Serkay ve efecan cok simardilar cunku