Survivor 2016 - 71. Bölüm Yorumları

Atakan ve Serkay ilk oyunda karşı karşıya.

Atakan elendi.

10-3 yati ve yunus fire verdi 1 kere:X sanırım ya atakan yada semih 1 tane fire ilk oyunda tam hatırlaamıyorum:X
bizim istedigimiz mesela semih kazandi tek yazilmasin,
Semih Serkaya karsi
semih kazandi. Böyle aciklama istiyoruz 😛
Atakanin sayfasinda 2de 2 yapti diye yazilmis. fire vermemis. Semihinkindede digerlerini nasil yendiginijn videosunu izledim :) Adam buyuk toplari sektirmeden atmis, helal semihe.

bizim istedigimiz mesela semih kazandi tek yazilmasin,
Semih Serkaya karsi
semih kazandi. Böyle aciklama istiyoruz 😛
Atakanin sayfasinda 2de 2 yapti diye yazilmis. fire vermemis. Semihinkindede digerlerini nasil yendiginijn videosunu izledim :) Adam buyuk toplari sektirmeden atmis, helal semihe.
Bi daha erken gelirsem öyle yazarım :X o kadar yazlnızdım ki postlarım ekleme diye güncellendi:F

Semih hepsini aldı :A
Helal o zaman:X yunus 2 kere firemiştir o zaman tam hatorlayamadım :F

Bugün Serkay yine onlar ne anlar şelaleden ancak mangal yaparlar diye yine aşağıladı ünlüleri.İyi ki Alaçatılı adamdaki kibir ve ego kimsede yok.Semihle dalga geçerken bugün ben oynamayacam diye kenara geldi.İşte bu böyle bir adam

Bir zamanlar yemeğini yere dökecez yerden yalayacaksın diyen birini desteyenlerin grubundan Damla yemeğini yerden topladı tabağına koydu.Allah büyük işte :)

@Forumdash Yattara 2 sayı kaybetti :A

Adam gibi adam dediğiniz Serkay bugün dibe vurdu tekrar :A Nagihanı öven adam gelmiş durduk yere Nagihana sallıyor anlamsız hareketler yapıyor

Kötü işte :A

Son düzenleme:
Serkay o hareketleri yaparken nagihan elenmis sandim. Yattara kazaninca memice elenir derken nagihanin daha oynamadigini farkettim. Unluler yine ambargo koyacak sembollere belli

Serkay konuştukça batıyor. Nagihandan haz etmem ama bu konuda Nagi haklı.

Unluler show yapti bu hafta. Super oldu. konsey heyecanli olur kesin.

Yunus geçen gün Semih'in, şimdi de Nagihan'ın sevinmesi üzerinden prim yapıyor. Çok seviyorsan geç Gönüllüler takımına. :)