Survivor 2016 - 71. Bölüm Yorumları

Yunusla semih yine bos bos tartisiyorlar.

Gizemi cok gösterdiler. Kalacakmi bu yoksa :) artik nagihan istedigiyle oynayabiliyor. Oyunlarda genelde 2 erkek 1 kiz oldu. Kalmasi yada gitmesi acuna pek farketmez belki

İzleyemedim:( ne kadar tatlı olmuştu?

Yunusa ne? Gönüllülere iyice yalakalık yapıyor. Gizem üzerinden yürümeye çalişiyor sanki:X
Adam yapici olmaya calisiyor. Art niyet arama :D

Gizemi cok gösterdiler. Kalacakmi bu yoksa :) artik nagihan istedigiyle oynayabiliyor. Oyunlarda genelde 2 erkek 1 kiz oldu. Kalmasi yada gitmesi acuna pek farketmez belki

Adam yapici olmaya calisiyor. Art niyet arama :D
Ama ona ne :F hem art niyet olmadan fitne olmadan yarişmanın tadı cıkmıyor:F

Kerimoğlu Semihi anı bir manevrayla sattıktan sonra Yunusla konuşuyorum onunla vakit geçiriyorum Semihin devamlı kavga eettiği biriyle konuşması kendisini bitirdi.

Semihi ve fanlarını unutup sattı Semihi :)

Semih Yunusa'da ayarı verdi bu sefer :A

Atakan Ezgi gittiginden beri kabuğuna çekildi. Hiç göremiyorum onu bu olaylarda ve ada röportajlarında ? :)

Serkay kendi yaptığı saygısızlıkları unutturmaya çalışıyor. Tamam Nagihan'ın yaptığı nispet ama olayları başlatan ilk sensin ve kadının terbiyesizce taklitini yaptın ona ne diyeceğiz? :)

İyi yapıyor ama oylarını etkileyebilir. İnsanlar fikirlerini merak ediyordur bence. Mesela ben :)
Haha. Az önceki konusmasini dinledinmi? Bir bayana nasil konusulacagini bilmiyor ögretirim tarzinda birseyler söyledi. Tek orasini görebildik