Simdide diyor tek basimaydim suana kadar. Semihi unuttuGizem herkesi göndereceğim tek tek diyordu bi zamanlar...
İzleyemedim ne kadar tatlı olmuştu?Bugün Ezgi vardı aşırı tatlı olmuş
Yarın da o gelmeli bırakın maymunu şempanzeyi
Yunusa ne? Gönüllülere iyice yalakalık yapıyor. Gizem üzerinden yürümeye çalişiyor sankiYunusla semih yine bos bos tartisiyorlar.
Adam yapici olmaya calisiyor. Art niyet aramaİzleyemedim ne kadar tatlı olmuştu?
Yunusa ne? Gönüllülere iyice yalakalık yapıyor. Gizem üzerinden yürümeye çalişiyor sanki
Şeker hastası edecek kadarİzleyemedim ne kadar tatlı olmuştu?
Yunusa ne? Gönüllülere iyice yalakalık yapıyor. Gizem üzerinden yürümeye çalişiyor sanki
Ama ona ne hem art niyet olmadan fitne olmadan yarişmanın tadı cıkmıyorGizemi cok gösterdiler. Kalacakmi bu yoksa artik nagihan istedigiyle oynayabiliyor. Oyunlarda genelde 2 erkek 1 kiz oldu. Kalmasi yada gitmesi acuna pek farketmez belki
Adam yapici olmaya calisiyor. Art niyet arama
Evet. Bu olaylari uzaktan izlemesi wn iyisim araya girse kavgalara giriyor deniliyorAtakan Ezgi gittiginden beri kabuğuna çekildi. Hiç göremiyorum onu bu olaylarda ve ada röportajlarında ?
Çok terbiyesiz Semihin hastalıgı ile de dalga geçmişti hatırlarsanSerkay kendi yaptığı saygısızlıkları unutturmaya çalışıyor. Tamam Nagihan'ın yaptığı nispet ama olayları başlatan ilk sensin ve kadının terbiyesizce taklitini yaptın ona ne diyeceğiz?
İyi yapıyor ama oylarını etkileyebilir. İnsanlar fikirlerini merak ediyordur bence. Mesela benEvet. Bu olaylari uzaktan izlemesi wn iyisim araya girse kavgalara giriyor deniliyor
Nihayet atakan cikti. Onsuz zevksiz izlemek.
Simdide diyor tek basimaydim suana kadar. Semihi unuttu
Haha. Az önceki konusmasini dinledinmi? Bir bayana nasil konusulacagini bilmiyor ögretirim tarzinda birseyler söyledi. Tek orasini görebildikİyi yapıyor ama oylarını etkileyebilir. İnsanlar fikirlerini merak ediyordur bence. Mesela ben
Serkay oturtamadı Semih oturttuSerkay herkesi oturttuğuna göre no problem