Semihin yüz ifadesi yeter gerisi boş )))
Semihe ihanetten gitti Damla gitmedi enazindan tek o kiz kaldi.sssGizem'de vücut olmadığı için baştan beri tutmuyordum zaten. En son birleşme partisinde giydiği tulumla hepten gözümden düşmüştü.
Daha iyi oldu ihanetin bedeliSemih için büyük kayıp. İlla ağlatcaklar
Ulan bu Serkay ve ekibi çıldırtacak Gizem gitti diye bir dansöz çagirmadiklari kaldi
Ne yaptı ki ihanet edecekSemihe ihanetten gitti Damla gitmedi enazindan tek o kiz kaldi.sss
Daha iyi oldu ihanetin bedeli
Semihin bir tane gerçek dostu yokAynen öyle bu arada gerçek dost olunmadığıda ortada kerimoğlu semihe bile veda etmedi
Zaten oynatmiyorlardi oyunlarda kizi birsey degismicek Serkay yine kendi karakterini gosterdiGizem Kerimoğlu Semihle vedalaşmayarak vefasızlığı daniskasını yaptı ))
Gönüllüler teknede göbek atarak ne derece karaktersiz olduklarını ortaya koydu.Teker teker gideceksiniz
Yok artık veda etmedi mi? 😱 Yazıklar olsun bee. Atılan oyları bana atsaydınız ben göğüsümde yumuşatıp Damla'ya yollasaydım nolurduGizem Kerimoğlu Semihle vedalaşmayarak vefasızlığı daniskasını yaptı ))
Gönüllüler teknede göbek atarak ne derece karaktersiz olduklarını ortaya koydu.Teker teker gideceksiniz
Yok artık veda etmedi mi? 😱 Yazıklar olsun bee. Atılan oyları bana atsaydınız ben göğüsümde yumuşatıp Damla'ya yollasaydım nolurdu
Arkssindan konustu en buyuk dusmanla Serkayla yakin oldu konseyde vedalasmadi.Dostum yok dedi Yunus icin aranan kani buldum dedi zamaninda daha cok var.Ne yaptı ki ihanet edecek
Oha son zamanlardır pek takip etmiyodum büyük eşeklik etmiş.Arkssindan konustu en buyuk dusmanla Serkayla yakin oldu konseyde vedalasmadi.Dostum yok dedi Yunus icin aranan kani buldum dedi zamaninda.
Semihin oylari olmasa 2. haftadan giderdi )))Ayıp etmiş abla