İnanıyormusun hasta olduğuna gerçektenHasta hasta oyuna çıkıp sayıyı alan adam gibi adam Serkay
Halsizliğini hissedebiliyorumYattara zaten oyuna başlamadan dedi "ben kaybedersem" diyeulan yattara sen de bi hinlik var biliyorum
İnanıyormusun hasta olduğuna gerçekten
Halsizliği damlayla pota girmesinden benceHalsizliğini hissedebiliyorum
Oyuna başlamadan rahatsızlığını söylemiş zaten art niyet aramaYunus final yaptı ilkkezne kadar sönük geçti sevinçleri
Çerez misali bi yarişti bugunkü
Halsizliği damlayla pota girmesinden bencegeçen girdiğinde ne kadar sevinçliydi
Tükürdüğünü yalayan Memiç az önce Kerimoğlu ile çak yaptın senkerimoğlu yuzunden ağladın geçen hafta
Damla gitmez naginin tek rakibiSerkay ince ince takımın lideri olmuş. Pilav vermeler falanDamla'ya uğurlama töreni yapıyorlar ulan Damla gidemez
Aynen Kerimoğlu gider ama Semih'in fanları bir sürpriz yapabilir. Gerçi Semih'in davasına ihanet etmiştiKerimoğlu oturmuş muhabbet ediyor serkayla
Damla gitmez naginin tek rakibiserkay bi türlü istatiste %50 olamadı o gitse keşkeama kerimoğlu kesin gitcek
Öyle tadı cıkmıyor işteOyuna başlamadan rahatsızlığını söylemiş zaten art niyet arama
M*llar hala o kızı koruyanlar. Baştan beridir nasıl göremezler o kızın fitneliğini?Aynen Kerimoğlu gider ama Semih'in fanları bir sürpriz yapabilir. Gerçi Semih'in davasına ihanet etmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?