Survivor 2016 - 71. Bölüm Yorumları

Ahahah algıya bakın Nagihan kerimoğlunu alamıyora getiriyorlar:F

Semih kazandı :X yine :A

Ahahaha ulan 3 sayı aldı sesi açıldı :A oyunda sadece top sürüp atıyosun bu oyunu Nihal bile başa baş getirir

Kızım için diyen Nagihan bir sayı daha kazanır :X

Ulan ibo bu sessiz yaptiğin dedikodu bozmamiş halin dimi:F

Yunus final yaptı ilkkez:F ne kadar sönük geçti sevinçleri:F
Çerez misali bi yarişti bugunkü:A

Halsizliğini hissedebiliyorum :F
Halsizliği damlayla pota girmesinden bence:X geçen girdiğinde ne kadar sevinçliydi:A

Tükürdüğünü yalayan Memiç az önce Kerimoğlu ile çak yaptın sen:F kerimoğlu yuzunden ağladın geçen hafta:F

Az önce yendiğimizde biz değişmiyoruz diyen ibo ve serkay sembol oyununda nasıl karakter olduklarını gösterdiler:F

Son düzenleme:
Yunus final yaptı ilkkez:F ne kadar sönük geçti sevinçleri:F
Çerez misali bi yarişti bugunkü:A

Halsizliği damlayla pota girmesinden bence:X geçen girdiğinde ne kadar sevinçliydi:A

Tükürdüğünü yalayan Memiç az önce Kerimoğlu ile çak yaptın sen:F kerimoğlu yuzunden ağladın geçen hafta:F
Oyuna başlamadan rahatsızlığını söylemiş zaten art niyet arama :A

Serkay ince ince takımın lideri olmuş. Pilav vermeler falan :A Damla'ya uğurlama töreni yapıyorlar ulan Damla gidemez :T:

Kerimoğlu oturmuş muhabbet ediyor serkayla:F

Serkay ince ince takımın lideri olmuş. Pilav vermeler falan :A Damla'ya uğurlama töreni yapıyorlar ulan Damla gidemez :T:
Damla gitmez naginin tek rakibi:X serkay bi türlü istatiste %50 olamadı o gitse keşke:F ama kerimoğlu kesin gitcek:A

Kerimoğlu oturmuş muhabbet ediyor serkayla:F

Damla gitmez naginin tek rakibi:X serkay bi türlü istatiste %50 olamadı o gitse keşke:F ama kerimoğlu kesin gitcek:A
Aynen Kerimoğlu gider ama Semih'in fanları bir sürpriz yapabilir. Gerçi Semih'in davasına ihanet etmişti :A

Oyuna başlamadan rahatsızlığını söylemiş zaten art niyet arama :A
Öyle tadı cıkmıyor işte:A

Ünlüler az önce yemekten geldiniz:F azcık damlaya pilav verin acıdım haz etmesem de kızdan:X

Aynen Kerimoğlu gider ama Semih'in fanları bir sürpriz yapabilir. Gerçi Semih'in davasına ihanet etmişti :A
M*llar hala o kızı koruyanlar. Baştan beridir nasıl göremezler o kızın fitneliğini?

CirarWQU4AA_LKi.jpg:large

Hiç aklıma gelmemişti damlanın da desteklediği:F :F

Bugun sembol oyunu vardir. Kibris sembolu. Ondan erken oynandi. Ben izleyemedim ama