yeni gelenler iyiki sizin takıma girmiş sayelerinde farkı kapadık.Semih galibiyet aldı sonunda.Mehmet 0 çekmeye devam ediyor. ss
Ulan bu gönüllüler ne biçim takım ya. Semih oyun kazanmış adamın elini bir kişi sıkıyor. Geçen sene Hasan bile Turabinin eline çak mak bişeyler yapıyordu o kadar ortalık ayağa kalmasına rağmen. Bu gönüllülerden bir halt olmaz.
Abla ne kadar kavga etsen de takım adına yarışıyor adam. Orda her şeyi unutman lazım. Açlıktan geberiyorlar zatenSemih onların nefretini kazandı kimseyi savunmuyorum da semih sözleri kendisinden
soğuttu herkesi onlarda tavır aldı işte
Abla ne kadar kavga etsen de takım adına yarışıyor adam. Orda her şeyi unutman lazım. Açlıktan geberiyorlar zaten
oyun içinde unutucaklar mevzularını takım olmaları lazım hepsi birbiriyle kopuk.Semih onların nefretini kazandı kimseyi savunmuyorum da semih sözleri kendisinden
soğuttu herkesi onlarda tavır aldı işte
oyun içinde unutucaklar mevzularını takım olmaları lazım hepsi birbiriyle kopuk.
önceden uyarıyor abla napsın adam nerden bilsin bağırmıcaklarını.Kopuk olan semih ve bir kız var adını unuttum şimdi adada ayrı duruyorar
semihin tavrı yüzünden unutmuyorlar işte bak mesela bugün bağırmayın
diyo ne biliyor bağıracaklarını da öyle diyor
önceden uyarıyor abla napsın adam nerden bilsin bağırmıcaklarını.mesela gizem'de kopuk onlardan, damla ile gizem memiç sürekli oyun başlamadan kıza sarıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?