Survivor 2016 - 7. Bölüm Yorumları

@vadikızı adam normal takiliyor kendini onlara sevdirmek icin ugrasmak zorunda degil seven sever sevmeyen sevmez yani :D

@Doğu daha ilginç olanı Semih ne dese batıyor bunlara Nihal sürekli laf sokma peşinde keza diğerleri adam kazandığı zaman tebrik bile etmiyorlar adamın dedikodusunu yapıyorlar
Ya bırak bunlardan takım olmaz açlıktan perişan olacaklar bu daha iyi günleri. Adalar birleşince Semih kurtulur bu hanım evlatlarından :)

Ünlüler. :)

Gönüllüler bu sezon sadece 1 oyun kazanmış. Ünlüler ise 7 oyun. Acun bir güzel fırçaladı gönüllüleri. En berbat sizsiniz diye. :kiki:
Semih ünlülerde olsa keşke ya. :(
Hadi ya o kadar kötüler he açlıktan bunlar birbirlerine saldırır. Ama Acun bu işe el atar. Şu tabloyu güncellede bakim istatistiklere

15 Şubat dahil genel istatistik

CbSV9BBW8AAoUJD.jpg

@ABAY_06 aga güzel gidiyor ya sende izle bence egleniriz komediler de oluyor ben sana finalistleri söyliyim sende onu tutarsin ya da sadece güzel kızlari tutariz egleniriz fazla takmayiz :F

Sizin Semih topu topu 7 oyunmu mu oynamış )))) @Harunnn60 @Maskeli Fedai

@ABAY_06 aga güzel gidiyor ya sende izle bence egleniriz komediler de oluyor ben sana finalistleri söyliyim sende onu tutarsin ya da sadece güzel kızlari tutariz egleniriz fazla takmayiz :F
Fırsat bulamıyorum aga birazda hastayım valla burdan sizden ve ara ara fragmanlardan takip ediyorum şimdilik nedense busene pek izleyesimde yok.