Gönüllülere üzüldüm ya ama serkay ve efecan haric ve semih de haric cünkü semih hic takmiyor
@vadikızı ama semih en iyisini yapiyor fazla takmamak lazim takarsan daha kötü olur
@GunesinOglu sen cok sey istiyon hep gönüllülere birisi mi gececek olmaz
@vadikızı kızlar semihi sevmiyor ki nasil destek olsun
Efecan hic oyun alamadığı halde nasıl öyle konuşuyor anlamıyorum. Bari sus en azından.
Semih açlığa dayanıklı[emoji5] şöyle kıyaslama yapayım ütopyada bile oruç tutardı. Yine de yakınmazdı[emoji106] Cafe gurubu da tutmuş gibi gösterildi(bunu nedense söylemek geldi içimden[emoji23] [emoji23] )aynen öyle semih hiç takmıyor gönüllülere bende üzüldüm ya
Semih demişti cok net hatırlıyorum. Yarışmalar icin her zorluğu göze alırım diye. Ve suan baktığımız zaman erkekler neredeyse aglayacak. Ama semih hic duruşunu bozmuyor. )Semih açlığa dayanıklı[emoji5] şöyle kıyaslama yapayım ütopyada bile oruç tutardı. Yine de yakınmazdı[emoji106] Cafe gurubu da tutmuş gibi gösterildi(bunu nedense söylemek geldi içimden[emoji23] [emoji23] )
Semih açlığa dayanıklı[emoji5] şöyle kıyaslama yapayım ütopyada bile oruç tutardı. Yine de yakınmazdı[emoji106] Cafe gurubu da tutmuş gibi gösterildi(bunu nedense söylemek geldi içimden[emoji23] [emoji23] )
Açlık vursa da uyuyarak geçiriyor zamanını orucu da öyle göturdu @vadikızı şimdi bunu söylemezsem olmazSemih demişti cok net hatırlıyorum. Yarışmalar icin her zorluğu göze alırım diye. Ve suan baktığımız zaman erkekler neredeyse aglayacak. Ama semih hic duruşunu bozmuyor. )
O hep öyleydi. Ayrıştırıcı unsur rolunde hep:/ acunun yarişmalarının genel konsepti bu zatenÜtopyayı izlemediğim için yorum yapamıcam da semihin takımdan ayrı durmaması
lazım bölünme olmamalı ama işte
Açlık vursa da uyuyarak geçiriyor zamanını orucu da öyle göturdu @vadikızı şimdi bunu söylemezsem olmaz
Acunun yeni kuralı neymiş kaçırdım.Semih Reyis nihayet Mehmet iticisini gömdü
Onun dışında adam zaten takmıyor takımı psikolojik olarak yıldırmaya çalışıyor
Sembol oyunlarını kazanan da aday çıkaracakAcunun yeni kuralı neymiş kaçırdım.
Fazladan 1 gün ekler şimdi bu sembol oyunları için.Sembol oyunlarını kazanan da aday çıkaracak