Survivor 2016 - 7. Bölüm Yorumları

@vadikızı dogru diyorsun ama kavgalar hep oluyor ve bu adamlar ve kızlarda semihi sevmemis ve adam tek takiliyor yapcak bir sey yok :D

@ABAY_06 sampiyon olacagini düsündügüm bir favorim yok aga ama damlayi tutuyorum ve gizem kerimoglunu da tutuyorum umuyorum ikisi de finale kadar gider erkeklerden bir favorim yok kızlarla ilgileniyorum sadece :F aga gecen senenin şokundan cıktım ama duyguyu her zaman severim o yüzden avatar ayni ama dur degistireyim simdi :D

@Yiğitt aynen ne diyorsun sampiyonluga yürür müyüz damlayla bence finale kadar gideriz ama gerisi gelir mi bilemiyorum :D sende avatari damla yap bari :F

@Yiğitt birlesmeyi gecer ya finale kalir mi bilemem ama baya yaklasir.yani insallah kalir da :D avatari damla yap diyorum sana :F

@Billy Kane yigit konusturuyor beni ne yapayim :F ayrica kac mesaj yazdigini nasil görüyorsun bana da söyler misin ya da paylasabilir misin görelim kim ne kadar yazmis :F

@Billy Kane yigit konusturuyor beni ne yapayim :F ayrica kac mesaj yazdigini nasil görüyorsun bana da söyler misin ya da paylasabilir misin görelim kim ne kadar yazmis :F
ana sayfada mesaj sayısı vehit var mesaj sayısına takılıyosun çıkıyor. şu anki sonuçlar;

1. Billy Kane 40
  2. eskici 39
  3. Yiğitt 19
  4. GunesinOglu 19
  5. vadikızı 19
  6. Harunnn60 16
  7. Bully 15
  8. dosimosi 8
  9. ABAY_06 8
  10. Forumdas 7
  11. beyazsoy 5
  12. Doğu 5