Ünlüler.Kim kazandı oyunu.
Sms birincisi aday cıkaracakAcunun yeni kuralı neymiş kaçırdım.![]()
Ya bırak bunlardan takım olmaz açlıktan perişan olacaklar bu daha iyi günleri. Adalar birleşince Semih kurtulur bu hanım evlatlarından@Doğu daha ilginç olanı Semih ne dese batıyor bunlara Nihal sürekli laf sokma peşinde keza diğerleri adam kazandığı zaman tebrik bile etmiyorlar adamın dedikodusunu yapıyorlar
Hadi ya o kadar kötüler he açlıktan bunlar birbirlerine saldırır. Ama Acun bu işe el atar. Şu tabloyu güncellede bakim istatistiklereÜnlüler.
Gönüllüler bu sezon sadece 1 oyun kazanmış. Ünlüler ise 7 oyun. Acun bir güzel fırçaladı gönüllüleri. En berbat sizsiniz diye.
Semih ünlülerde olsa keşke ya.![]()
Semih zaten pek sallamıyor bunları sallamadığı için adamların zoruna daha da gidiyorYa bırak bunlardan takım olmaz açlıktan perişan olacaklar bu daha iyi günleri. Adalar birleşince Semih kurtulur bu hanım evlatlarından![]()
Semih oylamalarda elenmez ona güveniyor. O zamana kadar açlıktan ölmese bariSemih zaten pek sallamıyor bunları sallamadığı için adamların zoruna daha da gidiyor![]()
Fırsat bulamıyorum aga birazda hastayım valla burdan sizden ve ara ara fragmanlardan takip ediyorum şimdilik nedense busene pek izleyesimde yok.@ABAY_06 aga güzel gidiyor ya sende izle bence egleniriz komediler de oluyor ben sana finalistleri söyliyim sende onu tutarsin ya da sadece güzel kızlari tutariz egleniriz fazla takmayiz![]()
Acunn.com 1 gün sonra güncelliyor.15 Şubat dahil genel istatistik
![]()
Bu Yağmur kim baya başarılı 1de 1Acunn.com 1 gün sonra güncelliyor.
Avatar ve Nagihan iyi gitmiş. Hele Nagihan uçuşa geçmiş.![]()
Ünlülere Yeni gelen kız.Bu Yağmur kim baya başarılı 1de 1![]()
@vadikızı adam normal takiliyor kendini onlara sevdirmek icin ugrasmak zorunda degil seven sever sevmeyen sevmez yani![]()