Nagihan artik atakandan korksun simdi sizde reklammis. Dönuste yunusun elendigini aciklama zamanimi ? Izleyeyim canli@dosimosi aynen öyle ayni sistem devam ediyor ama bir hafta da olacak bunlar iki dokunulmazlik oynanacak ve aday olan kisi dokunulmazlikta oynayamaz kurali da yok artik konseyden önce yapilacakmis bireysek dok.
@EFE UYSAL aynen aga final yaklastikca daha iyi oluyor costururuz o zaman buralari
@Bully serkay ne yapti ki izlemedim bugün pek yanlis ata oynuyorsak birakiriz bizde o ati aga sorun yok ama simdilik böyle devam ederim @Doğu al iste ben sana dedim bak banlayacakmis bizi
Banlamazsan adam değilsin eeeeyy @Bully (Nasolsa elenmeyecek salla gitsin aga @eskici )Atakan birinci gençler kesin bilgi @Doğu @Maskeli Fedai ile fazla takılma onun yolu yol değil boşver Semih'i falan.
@eskici senin Serkay da çok tepki çekti bugün bu sefer yanlış ata oynuyorsun bence.
Neyse olur da %1'lik ihtimal gerçekleşip de Atakan elenirse ikinizi de Survivor konularından kalıcı olarak banlarım sinirimi bir yerlerden çıkarmam lazım.
Sen de anca okul bitince gel.@Bully Haziran gelsin costurcaz buraları Senle cok iddiaya girerim
Bu nagihan bir numara semihe nasıl dokundu ezgi elenince