Survivor 2016 - 66. Bölüm Yorumları

@dosimosi aynen öyle ayni sistem devam ediyor ama bir hafta da olacak bunlar iki dokunulmazlik oynanacak ve aday olan kisi dokunulmazlikta oynayamaz kurali da yok artik konseyden önce yapilacakmis bireysek dok. :D
Nagihan artik atakandan korksun :) simdi sizde reklammis. Dönuste yunusun elendigini aciklama zamanimi ? Izleyeyim canli
Bizde reklam ve konsey basi olacakti

@EFE UYSAL aynen aga final yaklastikca daha iyi oluyor costururuz o zaman buralari :A :A

@Bully serkay ne yapti ki izlemedim bugün pek :A yanlis ata oynuyorsak birakiriz bizde o ati aga sorun yok ama simdilik böyle devam ederim :A @Doğu al iste ben sana dedim bak banlayacakmis bizi :A :A
Atakan birinci gençler kesin bilgi @Doğu @Maskeli Fedai ile fazla takılma onun yolu yol değil boşver Semih'i falan. :A

@eskici senin Serkay da çok tepki çekti bugün bu sefer yanlış ata oynuyorsun bence. :A

Neyse olur da %1'lik ihtimal gerçekleşip de Atakan elenirse ikinizi de Survivor konularından kalıcı olarak banlarım sinirimi bir yerlerden çıkarmam lazım. :A
Banlamazsan adam değilsin eeeeyy @Bully :A (Nasolsa elenmeyecek salla gitsin aga @eskici ) :A

Nagihanin semihe göz kirpmasi

Atakanimin yukselisinin bir baslangicidir artik bu.

Yunus'un ağzı çok pis af yapıyor her seferinde bu yüzden ada da kalmayı başarıyor. Aynı bizim forumdaki @pompy gibi karışık konuşuyor hiç anlamıyorum ama bu onları sevimli yapıyor bence. Halk da bu yüzden Yunus'u sevdi. :)

Sevenleri ayırdınız yazıklar olsun Eeeeyyy Türk halkı :A Yılmaz Morgül gibi insanlık duvarı örüyorum bu ülkeye her şey müstehak :A

Ulan Yunus bu kaçıncı kurtulduğun pota. :F Güzelim Ezgi gitti be. :(

Neyse Ezgi'nin gitmesi Atakan'ı güçlendirecek artık kimse reyizi Ezgi üstünden vuramayacak. :A