Survivor 2016 - 66. Bölüm Yorumları

Atakan sonunda bi fitneden kurtuldu. Nagihanla daha iyi anlaşir dicem ama atakanın da kini kin:A Nagiyle Semihe büyük operasyon yapacaktır.

Vaaaay 10 binler kulübüne girmisim konu acmak isteyenlere duyrulur :A

Aksine kavga ettirmedi demişsin bir insana durmadan kötü demek fitneliktir. Memiç bunu iyi kullanıyor. Bak serkaylar toparladı yine grubu memiç zorlamayla bırın kırın röp verdi. Neymiş kimse kimseyi dinlemiyormuş mıy mıy... Nihal o kabga sıraında orda olsaydı memiçe derdi yağını kullanacaz onu kullanacaz diye espiriyle gerçeği sindire sindire yedirirdi. Memiç de Semihin dediği gibi gizmetçi gibi yapardı. Bi avuc hamur yoğuruyor diye havalanmiş:F gönüllülerde suyla hamuru kaiştiramıyorsa yuh artık. Suyu fazla kaçarsa pan kek niyetine ye ila pişi yapmak gibi bi dertleri neden var:F
Suyla hamuru karıştırmak öyle kolay değil sanirim hiç hamur yapmadın karıştırmak ile bitmez o iş ayrıca kerimoglu gelip memicten öğrenmiş hamurun yapılışıni şimdi sadece o biliyor diyor ya)))

Semih de kerimoglu da kötü insanlar bile bile rakibe puan vermek takım arkadaşın yeniilince sevinmek pek iyi insan haraketi değil birine şehvetlisin hirsizsin demek iyi insanların yapacağı bir iş değil birilerine sürekli saygiszilar deyip kışkırtmak iyi insan işi değil bu kötü insanlara da iyisi demek ayıp olur)))

Sana bunları yapanlara neden yemek yapacak biri bu kadar saçma bir şey olur mu.. Nihal olsa serkayin kafasına hamurları yapıştırırdi bırak memice yap demeyi.. Kız iboya kafa tuttu serkay Kimmiş))) semihi madara eden kız bunları yapacak he)))

Ezginin gidişi damalaya yarayacak:X Nagi oyunlarda yorulacak kaybedecek istatistiği düşecek filan :A nagi bunu nasıl akıl edemedi hani hep istatistiği düşünürdü:F

Suyla hamuru karıştırmak öyle kolay değil sanirim hiç hamur yapmadın karıştırmak ile bitmez o iş ayrıca kerimoglu gelip memicten öğrenmiş hamurun yapılışıni şimdi sadece o biliyor diyor ya)))

Semih de kerimoglu da kötü insanlar bile bile rakibe puan vermek takım arkadaşın yeniilince sevinmek pek iyi insan haraketi değil birine şehvetlisin hirsizsin demek iyi insanların yapacağı bir iş değil birilerine sürekli saygiszilar deyip kışkırtmak iyi insan işi değil bu kötü insanlara da iyisi demek ayıp olur)))

Sana bunları yapanlara neden yemek yapacak biri bu kadar saçma bir şey olur mu.. Nihal olsa serkayin kafasına hamurları yapıştırırdi bırak memice yap demeyi.. Kız iboya kafa tuttu serkay Kimmiş))) semihi madara eden kız bunları yapacak he)))
Dedim ya hamurun suyu fazla kaçarsa pankek gibi yesinler diyorum. İlla katı yemek zorunda değiller. Hatta hamur cıvık olursa üstüne gindistan cevizi serpip tatlı niyetine tam bir sabah kahvaltısi gibi yerler.
Şehvetlisin konusunda artık kimse bu kadar sığ düşünmüyor. Semih televizyon dünyasını iyibiliyor. Senin gibi pisliğine çekenler oldu elbette acun da özür diletti. Ama ezgi şerefsiz der özür diletmez. Ancak eler. Elki ezgi bundan elendi:F bi komplo daha :A
neyse konuya döneyim nihalinde onlarla hep kötü olacak hali yoktu. Elbet barişacaklardı. Barişma başliği yine "babacık" olacaktı:)

Ezginin gidişi damalaya yarayacak:X Nagi oyunlarda yorulacak kaybedecek istatistiği düşecek filan :A nagi bunu nasıl akıl edemedi hani hep istatistiği düşünürdü:F
Semih bu aklı verdi))) eleme sisteminin hep böyle kalacağını sandı hep atakani yazarız diye düşündü dokunulmazlığı ben alırım hep kalırım sandı)))

Bu arada bu gönüllüler ne yapmaya çalışıyorlar gizem oynamak istemiyor
dokunmazlıkta umrumda değil ibo gidip beraber pişi yapalım diyo ya

Dedim ya hamurun suyu fazla kaçarsa pankek gibi yesinler diyorum. İlla katı yemek zorunda değiller. Hata hamur cıvık olursa üstüne gindistan cevizi serpip tatlı niyetine tam bir sabah kahvaltısi gibi yerler.
Şehvetlisin konusunda artık kimse bu kadar sığ düşünmüyor. Semih televizyon dünyasını iyibiliyor. Senin gibi pisliğine çekenler oldu elbette acun da özür diletti. Ama ezgi şerefsiz der özür diletmez. Ancak eler. Elki ezgi bundan elendi:F bi komplo daha :A
neyse konuya döneyim nihalinde onlarla hep kötü olacak hali yoktu. Elbet barişacaklardı. Barişma başliği yine "babacık" olacaktı:)

Hamur konusuna girmiyorum hiç anlamiyorsun))) arada yemek programı izle. Hamur suyunu ayarlamazan içi pişmez neyse forumdaki kızlar sana ders versin sele uğraşamam)))

Ezgi direk şerefsiz demedi ucunu açık bıraktı semihin şehvetli demesini tv dünyasında duymadım sen sexi ile karıştırıyorsun.. Hala semihi bu laftan dolayı koruyorsun ya ne diyeyim))