Survivor 2016 - 66. Bölüm Yorumları

Bu mu dalga derken :))

Serkay baya ciddi söyledi dalgaya vurmuş gibi bir havası yoktu.Gerçek kişiliğini ortaya döktü :))) Semih onu dün yendi ya ağrına gitmiş bebenin :A
Serkayi kaç kez anlatacağım yahuu serkay böyle biri niye semihle kavga etti bir adada iki narsist insan olmaz. Kaç kez ddiyecegim)))

Kim bir konuda egodan rahatsızsa o kişinin egosal sorunu vardi.. Serkay Semih gibi narsist biri.. Memic hafif ego gösterince serkay hemen rahatsız olmuş

Konsey basladi :D

Acun sistemi degistirmis nihayet artik olmasi gerektigi gibi olacak ve her hafta bir kisi elenecek hafta da iki dokunulmazlik oynanacakmis bireysel dokunulmazlikta da herkes oynayabilecekmis konseyden önce oynanacakmis her acidan böyle daha iyi oldu iki hafta da eleme olunca zevksiz oluyordu simdi hafta da iki dokunulmazlik olunca daha da heyecanli olur acun sonunda yola geldi :A

Son düzenleme:
Kerim oğlundaki ve semihteki sinsik suratlarından akıyor görmüyor.. Damla sadece şehzade anneliğini kaybetmemek için yapıyor sadece ))gizem ise kerimoglu Semih çok dolmuş semih kızı hırsızlıkla saygısızlıkla kızın yapmadığı her şey ile suçladı kız doldu onlara beni de biri hırsızlıkla suçlansalar o kadar kin beklerim kızın tek hatası bu
Kerimoğlunu zaten baştan beridir sevmiyorumbiliyorsun. Memiçe karşı olmam onu koruyor anlamına gelmesin. Yemek yapmak memiçin üstüne mi vazifeydi de gitti semihle kavga etti? Gitti serkay efe damla sataşti ben niye sataşmiyorum başım kel mi der gibi gitti sataşti kavga etti. Her olayda Semihle kavga etti onun alakası olmadiğihalde. Zafer kavga eder gider alttan doldurur sen sus o kötü bla bla.. survivor mı izliyorduk yoksa gizemin iyiler kötüler masalını mı?
İnsanları fitnelemek fitne tohumu atmak çok kolay. Asıl maharet hep masum kalmakta. Semih de memiç de bunu yapabiliyorlar. Sen nihal fanı oldugun için itiraz edebilirsin o başka :X

Semih serkay atakan potası olsaydı acun fırsat bulmuşken yol verirdi harbiden :F

Kerimoğlunu zaten baştan beridir sevmiyorumbiliyorsun. Memiçe karşı olmam onu koruyor anlamına gelmesin. Yemek yapmak memiçin üstüne mi vazifeydi de gitti semihle kavga etti? Gitti serkay efe damla sataşti ben niye sataşmiyorum başım kel mi der gibi gitti sataşti kavga etti. Her olayda Semihle kavga etti onun alakası olmadiğihalde. Zafer kavga eder gider alttan doldurur sen sus o kötü bla bla.. survivor mı izliyorduk yoksa gizemin iyiler kötüler masalını mı?
İnsanları fitnelemek fitne tohumu atmak çok kolay. Asıl maharet hep masum kalmakta. Semih de memiç de bunu yapabiliyorlar. Sen nihal fanı oldugun için itiraz edebilirsin o başka :X

Semih serkay atakan potası olsaydı acun fırsat bulmuşken yol verirdi harbiden :F

Memic kavga etmeye gitmedi ki. Semih çıktı iki tane pirincimi calmissiniz dedi)). Kız kavga çıkmasın diye hee çaldık mi desin)))

Gözleminin hiç fitneligi olmadı aksine kavga etmesin diye ugrasti.. Semih konseyde saygısız dedi aşağladı kız saygısını bozmadı. Semih kızla sürekli uğraştı yok kayıp balık memolar falan.. Sürekli tahrik..
Memic ile demircilerin ne alıp veremediği var iyi insana niye düşmanlar anlamış değilim))

Memic masum kalmak için uğraşmiyor kız oynamiyir atakan ve ezgiyi yazmak için operasyon yap sonra çok üzülüyorum gitmelerine deyip timsah gözyaşları dokmuyor kız durust semihe ve kerim oğula kinini gizlemiyor. Onlar için ufak bir yemek yapmak gelmiyorsa kardeşlik türküleri söylemiyor

Konsey basladi :D

Acun sistemi degistirmis nihayet artik olmasi gerektigi gibi olacak ve her hafta bir kisi elenecek hafta da iki dokunulmazlik oynanacakmis bireysel dokunulmazlikta da herkes oynayabilecekmis konseyden önce oynanacakmis her acidan böyle daha iyi oldu iki hafta da eleme olunca zevksiz oluyordu simdi hafta da iki dokunulmazlik olunca daha da heyecanli olur acun sonunda yola geldi :A
Yani hala iki takimdada adaylar olacak? Yani ayni sistem ama 2 hafta yerine bir hafta ?

@dosimosi aynen öyle ayni sistem devam ediyor ama bir hafta da olacak bunlar iki dokunulmazlik oynanacak ve aday olan kisi dokunulmazlikta oynayamaz kurali da yok artik konseyden önce yapilacakmis bireysek dok. :D

İnşallah diyeceğim ama @Bully'den linç gelebilir :A

@Doğu aynen dikkat etmek lazim vurur bizi :F
Atakan birinci gençler kesin bilgi @Doğu @Maskeli Fedai ile fazla takılma onun yolu yol değil boşver Semih'i falan. :A

@eskici senin Serkay da çok tepki çekti bugün bu sefer yanlış ata oynuyorsun bence. :A

Neyse olur da %1'lik ihtimal gerçekleşip de Atakan elenirse ikinizi de Survivor konularından kalıcı olarak banlarım sinirimi bir yerlerden çıkarmam lazım. :A

@EFE UYSAL aynen aga final yaklastikca daha iyi oluyor costururuz o zaman buralari :A :A

@Bully serkay ne yapti ki izlemedim bugün pek :A yanlis ata oynuyorsak birakiriz bizde o ati aga sorun yok ama simdilik böyle devam ederim :A @Doğu al iste ben sana dedim bak banlayacakmis bizi :A :A