Şanslı kedicik hakaret mi yahuu ne var bunda kedi sevimli bir hayvan zibidi gazi kes oturtturum ne dek.. Saygizlar terbiyesizler demiyi iyi biliyor SemihSen izledin mi ordan Şanslı kedicik dedi Semihte daha başladı saydırmaya.
Şanslı kedicik hakaret mi yahuu ne var bunda kedi sevimli bir hayvan zibidi gazi kes oturtturum ne dek.. Saygizlar terbiyesizler demiyi iyi biliyor SemihSen izledin mi ordan Şanslı kedicik dedi Semihte daha başladı saydırmaya.
Beyazsoy benle dalga mı geçiyorsun.Adam önce hava atıp bayrağı Semihin tarafına dikti sonra puzzelı oturtamadiği ortaya çıktı sonra kenara geçtiler.Kenardan şanslı kedi kedicik dedi Semihte dayanamadı artık.Birisi sana aynı lafı dese sen ne yapardın.Semih çok güzel bir cümleyle mat etti onu.Öyle lafa böyle cevapŞanslı kedicik hakaret mi yahuu ne var bunda kedi sevimli bir hayvan zibidi gazi kes oturtturum ne dek.. Saygizlar terbiyesizler demiyi iyi biliyor Semih
Beyazsoy benle dalga mı geçiyorsun.Adam önce hava atıp bayrağı Semihin tarafına dikti sonra puzzelı oturtamadiği ortaya çıktı sonra kenara geçtiler.Kenardan şanslı kedi kedicik dedi Semihte dayanamadı artık.Birisi sana aynı lafı dese sen ne yapardın.Semih çok güzel bir cümleyle mat etti onu.Öyle lafa böyle cevap
Şanslı kedicik kişiyi tahrik eden ve sinirlerini zıplatan bir kelime.O ordan laf atarsa böyle cevabını alır.Birde kendinden emin gibi gidip bayrağı dikiyor oraya falan.O göz kapalı oyunda da aynı lafları kullanıp dalga geçmiştiTerbiye terbiye gezinenenlerin oturttu lafina bir cif lafi olmalı semihcilerde biraz ahlak varsa tabi
Şanslı kedicik hakaret falan değil ben bunu hakaret diye algiyani görmedim. Ama Semih ne yaparsa yapsın hakkı bunu tartışmak anlamsız))))
Terbiye terbiye gezinenenlerin oturttu lafina bir cif lafi olmalı semihcilerde biraz ahlak varsa tabi
Şanslı kedicik hakaret falan değil ben bunu hakaret diye algiyani görmedim. Ama Semih ne yaparsa yapsın hakkı bunu tartışmak anlamsız))))
Nagi elenir Damla nasılsa iyileştiEzgi de neyine güveniyorsa Bir hafta ikinci oldu diye gaza geldi beni yazsın beni yazsın diyor