Semih atakanı söyledi
Aç baştan bir izle Semih tüm tartışmalarında haklıydı bugünde haklıydın.Biraz Semih nefretinizi törpüleyinAynen öyle atıyorum serkay savunma adına demiyorum onlar ne yaparsa ne derse
suç semih yapınca suçsuz değil mağdur oluyor)
Sen ve oyYattara kimi yazdı acaba
Atakan'ı birinci yapacaz Semih de avcunu yalayacak Ezgi'yi de potaya koyacaklar büyük ihtimalle ona da oy atmayan adam değil fena gaza geldim
Bu arada yalnız yürüdüğünü söyleyen Semih fena çark etti bu konseyde
Semih atakanı söyledi
Ben her sene desteklediğim yarışmacıya oy atarım Kendinle karıştırdın sanırım beniSen ve oy
Aç baştan bir izle Semih tüm tartışmalarında haklıydı bugünde haklıydın.Biraz Semih nefretinizi törpüleyin
Yunus fisini cektiSemih 》》 Atakan
Nagihan 》》 Atakan
Yattara 》》 Gösterilmedi
Atakan 》》 Nagihan
Ezgi 》》 Nagihan
Yunus 》》Atakan
Aç baştan bir izle Semih tüm tartışmalarında haklıydı bugünde haklıydın.Biraz Semih nefretinizi törpüleyin
Ben de Semihe çok destek veriyorum haberin var mıBen her sene desteklediğim yarışmacıya oy atarım Kendinle karıştırdın sanırım beni
YokBen de Semihe çok destek veriyorum haberin var mı
Onun mantiği ne kadar kalabilirsem kalayım ezgi breyselliği alırsa yunus der mi der haftaya da gönüllüler kaybederYunus fisini cekti
TEKEEEEEERRR TEKEEEEEERRR GİDECEKLEEEEEERDiyet operasyonu başarıyla sonuçlanmıştır. Atakan herkesi Semih konusunda gazlayıp herkesi Ezgiyi korumak için birbirine düşürüp olmayan cümleler uydurarak yalan atmanın bedelini ödedi.Karşısında Semih Reis haddini bilecek
@Doğu
Ekli dosyayı görüntüle 50291