Ne ayarı Yahuuu))) dedi ki aman nagihana dikkat edin benim aleyhinde konuşursa inanmayın bu kadından beni kurtarın diyor)))Atakan gönüllülere ayarı verdi baştan
Ne ayarı Yahuuu))) dedi ki aman nagihana dikkat edin benim aleyhinde konuşursa inanmayın bu kadından beni kurtarın diyor)))Atakan gönüllülere ayarı verdi baştan
Olabilir, Kibrisa gider mi gider kanka sasirmam ben.@Yiğitt bence acun bu kadina final sembolünü kazandirarak finale gönderebilir
Yuh yunus bile semihin kıskançlik haraketine destek veriyor bulastirmayin buraya ne demek ya senin mi ada Semih bey
Keşke ezgi Atakan napıyorsun diyip çağırıp bi köşede söyleseydi gitti o da diz çöktü@Forumdash tabiki de ipe dizmedi ama disardan bakinca hepsi yan yana dizilmisler atakanda konusuyor falan öyle düsündü bir an
@Yiğitt bende sasirmam olabilir kankis
Ütopyada da öyleydi. Millet final düşüncelerini söylemezlerdi. Aslında ona gider yapıyor Semih.Kıbrıs hedefini semihe göre sade kendi kurabilir)))
Bugun fragmana göre yorumlamişlar. Fragmanda ünlüler kimi yazalım demiş. Bazı yerlde unlüler diyor.@Forumdash tuyo ne diyor? Oyunu kim aliyor?