İbrahim'in soyadı Giydirir mi cidden@beyazsoy tam senlik
Ekli dosyayı görüntüle 50037
İboyla atakan adalar birleşince arkadaş olacaklar ya hemen efecanla serkay yol veriyorulan serkay nihal iboya karşıyken sen onun yanındaydın yaa
İbrahim'in soyadı Giydirir mi cidden@beyazsoy tam senlik
İboyla atakan adalar birleşince arkadaş olacaklar ya hemen efecanla serkay yol veriyorulan serkay nihal iboya karşıyken sen onun yanındaydın yaa
Evetİbrahim'in soyadı Giydirir mi cidden
Soy adının hakkını versin o zaman Semih gibi millete giydirsin azıcık atarlı giderli konuşsunEvetbenimde komiğime gidiyor
Acunun en çok kullandiği parlatma taktiği vicdan.. sevilmeyen karakterleri hep burdan parlatmaya çalişir. Yemeği önune dökmesi unutulmadı. Bunu acun bastıra bastıra gösterdi öyle silinecek de değil.Bir. Bugun atakan oynuyor. Haftayada oynar.
Iki. Serkayi parlatma isi yavas yavas isliyor. Iyilik melegi ayaklarina yatiyor balik ikraminda. Gecen seferinkini vermismiydiki simdi vicdandan bahsediliyor
3. Dörtlu oylama isindede acun iki unlulerden iki gönullulerden istedi bence plan bu. Gecen oyun gönullulere göreydi ama evdeki hesap carsiya uymadi. Hakan bile dokunulmazlik kolyesininin oylamadan sonra olmasina sasirdi. Hersey gönullulerin kan kaybetmemesi icin.
Tamam kişiliği gelişmemiş olabilir tarzına göre kişilik oluştursun diyorsunSoy adının hakkını versin o zaman Semih gibi millete giydirsin azıcık atarlı giderli konuşsunO herkül gibi sakalına uygun hareket etsin
Evet sezercik Serkaçtan ve zenci Efecikten ayrı takılsın hatta birleşmede Avatar'la voltran olabilir. Avatar- Beyin Cerrahı Dr.Semih Öztürk ve Mr.Giydirir bence finali görürAcunun en çok kullandiği parlatma taktiği vicdan.. sevilmeyen karakterleri hep burdan parlatmaya çalişir. Yemeği önune dökmesi unutulmadı. Bunu acun bastıra bastıra gösterdi öyle silinecek de değil.
Atakana dr demiş 1 hafta filan dinlen diyeneden oynuyor bilemedim
Tamam kişiliği gelişmemiş olabilir tarzına göre kişilik oluştursun diyorsun
Güzel yapmışlar boş espri yok))@beyazsoy tam senlik
Az önceki posta da dedim sanırım efecik ve serkaylar ibo ile atakanın yakınlaşacağını düşünmüş olacaklar ki iboya "giydiri"yorlarEvet sezercik Serkaçtan ve zenci Efecikten ayrı takılsın hatta birleşmede Avatar'la voltran olabilir. Avatar- Beyin Cerrahı Dr.Semih Öztürk ve Mr.Giydirir bence finali görür
Ben yunusun olayına güldümGüzel yapmışlar boş espri yok))
Parlatmak istediği adayın hatasını niye bastira bastira gösterir acunda kafa yok)))))Acunun en çok kullandiği parlatma taktiği vicdan.. sevilmeyen karakterleri hep burdan parlatmaya çalişir. Yemeği önune dökmesi unutulmadı. Bunu acun bastıra bastıra gösterdi öyle silinecek de değil.
Atakana dr demiş 1 hafta filan dinlen diyeneden oynuyor bilemedim
Tamam kişiliği gelişmemiş olabilir tarzına göre kişilik oluştursun diyorsun
Ini geçen hafta 3-4 oyun aldı kime saklayacaklar adamı göstermek için bunu kullanacaklar işte zayıf yarışmaci için gerekçe üretiliyor sadeceAz önceki posta da dedim sanırım efecik ve serkaylar ibo ile atakanın yakınlaşacağını düşünmüş olacaklar ki iboya "giydiri"yorlar
Ben yunusun olayına güldümsüper olmuş
Kerim oğluyla onun ki en iyisiydiAz önceki posta da dedim sanırım efecik ve serkaylar ibo ile atakanın yakınlaşacağını düşünmüş olacaklar ki iboya "giydiri"yorlar
Ben yunusun olayına güldümsüper olmuş
O zamanlar ilk adayı damlaydı... Damla daha ön plandaydı. Ayağı sakatlandı geri plana düştü kız. Sanki bilmiyorsunParlatmak istediği adayın hatasını niye bastira bastira gösterir acunda kafa yok)))))
Damla acun boşadı diyorsun))). Her aya bir komplo))) yahuu acuna ne faydası var Damala kazanmış serkay kazanmışO zamanlar ilk adayı damlaydı... Damla daha ön plandaydı. Ayağı sakatlandı geri plana düştü kız. Sanki bilmiyorsunbu reality show dizilerde bile hamle yapılırken realityde mi yön değişmicek? "Strateji B"
GercektenmiGizem Kerimoğlu eledi Nagihan'ı ilk turda.
Evet sonda sapan atıyorlar Kerimoğlu iyi kullanıyor zaten sapanı.Kerimogluna baya mesafelilerki yolda gelirken kizin arkasindaki koltugu bos birakip arkalara oturdular
Gercektenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?