Kardeşim Kıbrıs konusunda hangisinin kitlesi Semihten fazla? Adam ben eleneceğim mi desin.Turabi de geçen sene finaldeyim edalarındaydı.Bu normal bir durum.
Beyin ameliyatı kadına takmışsın önceki survivor vtrlerinde herkes bu tarz veya buna benzer cümleler kuruyordu.Bunda birşey yok.
İlk lakabı onlar taktı ruh hastası kötü biri diyerek.Herkes herkese lakap takar ne var bunda.Adaya gelirken adama eğitecem laflarıyla saldırdılar yahu.
İnsaf yahu Semih nerde sevindi? İyi misin sen beyazsoy.Adam gitti hepsine moral verdi nerde sevindi görüntüleri de mi izlemiyon?
Balık verdi diye iyilik meleği mi diyeyim.Önlerine 3-5 birşey atarız diyen adam nezaketen teklif etmeyen adamın bu lafına mı inanalım
Yahu herşeye Anadolu çocuğu bla bla laflarına girme yahu gül geç işte kasma kendini bu kadar.Ha Semih orda Gizemin kazanmasına sevindi Memiç diyerek suyu bulandirma
Turabiyi ilk başlarda bu yüzden eleştiri yordum birinci olmuş havalanmış diye sonra seyirciden tokadı yiyince efendilesti.. Semihin kişiliği narsistlik birden mutavizi olunmaz..
Kim boyke ameliyatlı cümleler kursa ki kurmaz cunku Türk halkı mutevazilige önem verir bu kadar ayıp der. En fazla hepsi birinci olmaya geliyorum der (bu bile on yargı oluşturur).Semihi biliyoruz tuncik muncik adamın ruhu bu lakap takip insanları aşağılıyor işte.
Semih adeta sevindi yanı hiç üzülmedi bu bile narsist kişiliğine kanıt. benım kimseye ihtiyacım yok ben tek kendime Yeterin. Firavunun neden ben tanrıyım dediği psikolojisini anlıyorum))))
Balık vermeyince kötü verince ki Semih yok tek kız kalmış vermeseler neler diyecektin şimdi bu balık meselesini ufaltıyorsun.. Kerim oğluna hep iyi davrandılar ama kız Semih fanlarini kafalama derdinde bunu yiyen varsa afiyet olsun))))
Son düzenleme: