Survivor 2016 - 50. Bölüm Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
TV8'in sevilen ve ilgiyle izlenilen yarışma programı "Survivor 2016" yine nefesleri kesecek!

Programın yeni bölümüyle ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

İyi seyirler...​

Bugu konu erkenmi acildi ne :D
Önce actim yarisi galiba :D

@Yiğitt ben her zaman telefondan aciyorum zaten canisi ama alabilirdim forumun saati biraz degisik galiba ama iyi ayak uydurdum :F

Tüyo:İbo dok. olmuş, Serkayı söylemiş Kerimoğlunu elesin diyeymiş.

İbo, Nagihan durumnda şuan:F Hani omuzu ağrıyordu efecanın dediği gibi:F

İstatik hesaplamayı kendince değiştirmiş sanırım? Acun da değiştirmiş mi?
IMG_20160419_193136.jpg

3 kişi çıkmıyormu eleme adayı olarak bugün Panoromada Acun öyle diyodu böyle daha adaletli oldu diye iki iyi yarışmacıyı kafa kafaya çarpıştırıp Sms'de birisinin elenmesinin önüne geçicecide dedi.

Bunlar oylari bilmiyor. Öyle birsey dusunseler damla söylenmesi gerekir nede olsa onun ikinciligi biliniyordu.

3 kişi çıkmıyormu eleme adayı olarak bugün Panoromada Acun öyle diyodu böyle daha adaletli oldu diye iki iyi yarışmacıyı kafa kafaya çarpıştırıp Sms'de birisinin elenmesinin önüne geçicecide dedi.
Zafer elendiği için eleme yok sonraki hafta 4 kişi potaya çıkmış olcak(sanırım ne oldugu belli değil acun işte)
Bunlar oylari bilmiyor. Öyle birsey dusunseler damla söylenmesi gerekir nede olsa onun ikinciligi biliniyordu.
Olur mu serkay öne çıkmalı:F hemen atılmalı. Serkay beni söyle bile demiştir stareteji yapmişlardıra getircekler😉

Atakanın ayağında yırtık varmiş artık nagihana bakar olcaklar. Ödül oyunları gitti haftaya:X

@Forumdash dediği zafer olmadığından eleme yok gaf ataya eğer ünlüler kaybederse iki aday da onlar çıkaracak.. Yok gönüllüler kaybederse haftaya birinci bir aday çıkaracak üç aday olacak büyük ihtimal

@beyazsoy tam senlik:F
IMG_20160419_204621.jpg

İboyla atakan adalar birleşince arkadaş olacaklar ya hemen efecanla serkay yol veriyor:F ulan serkay nihal iboya karşıyken sen onun yanındaydın yaa:F

Gizem kerim oğlu semihten iyi ders almış))) aynı taktikler.. Semih kıza iyi beyin amaliyati yapmış kendi beynini koymuş galiba malum dün bir oyunu bile çözemedi))) ama sorun yok artık Semih Atakandan kaçmak zorunda kalmayacak)))

Zafer elendiği için eleme yok sonraki hafta 4 kişi potaya çıkmış olcak(sanırım ne oldugu belli değil acun işte)

Olur mu serkay öne çıkmalı:F hemen atılmalı. Serkay beni söyle bile demiştir stareteji yapmişlardıra getircekler😉

Atakanın ayağında yırtık varmiş artık nagihana bakar olcaklar. Ödül oyunları gitti haftaya:X
Bir. Bugun atakan oynuyor. Haftayada oynar.
Iki. Serkayi parlatma isi yavas yavas isliyor. Iyilik melegi ayaklarina yatiyor balik ikraminda. Gecen seferinkini vermismiydiki simdi vicdandan bahsediliyor
3. Dörtlu oylama isindede acun iki unlulerden iki gönullulerden istedi bence plan bu. Gecen oyun gönullulere göreydi ama evdeki hesap carsiya uymadi. Hakan bile dokunulmazlik kolyesininin oylamadan sonra olmasina sasirdi. Hersey gönullulerin kan kaybetmemesi icin.