Survivor 2016 - 50. Bölüm Yorumları

Bir. Bugun atakan oynuyor. Haftayada oynar.
Iki. Serkayi parlatma isi yavas yavas isliyor. Iyilik melegi ayaklarina yatiyor balik ikraminda. Gecen seferinkini vermismiydiki simdi vicdandan bahsediliyor
3. Dörtlu oylama isindede acun iki unlulerden iki gönullulerden istedi bence plan bu. Gecen oyun gönullulere göreydi ama evdeki hesap carsiya uymadi. Hakan bile dokunulmazlik kolyesininin oylamadan sonra olmasina sasirdi. Hersey gönullulerin kan kaybetmemesi icin.
Acunun en çok kullandiği parlatma taktiği vicdan.. sevilmeyen karakterleri hep burdan parlatmaya çalişir. Yemeği önune dökmesi unutulmadı. Bunu acun bastıra bastıra gösterdi öyle silinecek de değil.

Atakana dr demiş 1 hafta filan dinlen diye(b) neden oynuyor bilemedim

Soy adının hakkını versin o zaman Semih gibi millete giydirsin azıcık atarlı giderli konuşsun :A O herkül gibi sakalına uygun hareket etsin :A
Tamam kişiliği gelişmemiş olabilir tarzına göre kişilik oluştursun diyorsun:F

Acunun en çok kullandiği parlatma taktiği vicdan.. sevilmeyen karakterleri hep burdan parlatmaya çalişir. Yemeği önune dökmesi unutulmadı. Bunu acun bastıra bastıra gösterdi öyle silinecek de değil.

Evet sezercik Serkaçtan ve zenci Efecikten ayrı takılsın hatta birleşmede Avatar'la voltran olabilir. Avatar- Beyin Cerrahı Dr.Semih Öztürk ve Mr.Giydirir bence finali görür :A

Evet sezercik Serkaçtan ve zenci Efecikten ayrı takılsın hatta birleşmede Avatar'la voltran olabilir. Avatar- Beyin Cerrahı Dr.Semih Öztürk ve Mr.Giydirir bence finali görür :A
Az önceki posta da dedim sanırım efecik ve serkaylar ibo ile atakanın yakınlaşacağını düşünmüş olacaklar ki iboya "giydiri"yorlar:F

Güzel yapmışlar boş espri yok))
Ben yunusun olayına güldüm :F süper olmuş:F

Parlatmak istediği adayın hatasını niye bastira bastira gösterir acunda kafa yok)))))

Az önceki posta da dedim sanırım efecik ve serkaylar ibo ile atakanın yakınlaşacağını düşünmüş olacaklar ki iboya "giydiri"yorlar:F

Ben yunusun olayına güldüm :F süper olmuş:F
Ini geçen hafta 3-4 oyun aldı kime saklayacaklar adamı göstermek için bunu kullanacaklar işte zayıf yarışmaci için gerekçe üretiliyor sadece

Parlatmak istediği adayın hatasını niye bastira bastira gösterir acunda kafa yok)))))
O zamanlar ilk adayı damlaydı... Damla daha ön plandaydı. Ayağı sakatlandı geri plana düştü kız. Sanki bilmiyorsun:T: bu reality show dizilerde bile hamle yapılırken realityde mi yön değişmicek? "Strateji B"

Ibrahim açıkça yalan söylemis yumuşak doku zedelenmesi doktor ayıp olmasın diye vermiş.. Ibrahim neden Semih ve kerim oğlu ile anlaştığı anlaşıldı))

Atakan neden şişmiş gibi? 2 gündür gözüme şişmiş gibi görünüyor:/

O zamanlar ilk adayı damlaydı... Damla daha ön plandaydı. Ayağı sakatlandı geri plana düştü kız. Sanki bilmiyorsun:T: bu reality show dizilerde bile hamle yapılırken realityde mi yön değişmicek? "Strateji B"
Damla acun boşadı diyorsun))). Her aya bir komplo))) yahuu acuna ne faydası var Damala kazanmış serkay kazanmış

Kerimoglu memici yenecektir. Damlada kerimoglunu yeniyordur belki cubku memicin damla oyun alirken sevincini görmedik henuz