Survivor 2016 - 32. Bölüm Yorumları

Semih Atakani hic mi yenmedi saniyorsun zamaninda cok yendi ve de istese alir hala 3te 3 yaptigini golgeliyorsun objektif bak Yattara güçsüz mü?

Semih Atakani hic mi yenmedi saniyorsun zamaninda cok yendi ve de istese alir hala 3te 3 yaptigini golgeliyorsun objektif bak Yattara güçsüz mü?
Atakan sakatken seçiyor genelde.. adam tilki kurnazlığı var bugün gördük.. Kim sakat kim güçsüz seçiyor..

Yatattra ve yunus hata yaptığı için kazandı kısmet Mehmet zaten Yaşaması şans Nihal daha iyi ondan)))

Atakani alabilirim dedi orda korkusu yok erkeklerin hepsini yenmisligi var Atakana gelince sakatlanmadan oncede yenmisti Osmanlı Tokadı unutulmaz.

Atakani alabilirim dedi orda korkusu yok erkeklerin hepsini yenmisligi var Atakana gelince sakatlanmadan oncede yenmisti Osmanlı Tokadı unutulmaz.

Gönüllülere bak la arkadaslarindan gelen mesajlara agladilar ailelerinden gelenlere aglamiyorlar

damla yaaa
Trihanna da alttan çalinca hepten üzüldüm
T
Şaka şaka

Yine senaryo kurdun anında)) seçme hakkını acun belirlemiyor bir gün ünlülerde bir gün gönüllerde seçme hakkı.. Atakan semihi seçecek kadar düşmedi daha tatbiki efecani sececek
Daha geçenlerde sen de acun tartişmayı dinledi diyordu. Acun daha geçenlerde tartişmanızı duyamadım demişti gönüllülere
Seçme haklarını takip edicem yarın gönüllülerden sonra pazartesi ünlülerde mi bakıcam.

Kizlar agliyor simdi haklarini yemeyelim

İlk hafta atakan sakatmıydı? Semih atakanı yendiği için olay olmuştu.

Oha lan Semih'te duygu var mıydı

Semih babasında gözleri hafif doldu annesinde yoktu yine acun da o kadar acıklı müzik döşemiş ki çok duygulandi sandık)))

Orada durum farkılı eleme oyunlarını özelikle seçiyor diyorum ya kimin tarafında gitmesini istiyorsa acun dökün akmazlık oyunu öyle seçiyor.. Gönüller kaybediyordu sürekli takımı eşitlemek için 3 dokunulmazlık da güç kuvvet oyunu seçti.. Öyle takımlar dengelendi.. Acunun duymasına gerek yok ekip ayarlıyor acun bi Istanbul Bi dominikte

Ben sanaryo sen bahane bulmaktan yorulmuyoruz

Atakan sadece ayaklı oyunda yendi sakatlanmadan once. ayakları tutanların önemi büyük onlar da hızlı olacak