Aynen yüzsüzler neyse de Gönüllülerde bir tebrik ediversin Semihi onun sayesinde aldılar.sssAtakan ve Yattara dedikodu da gösterdiği marifeti yarış alanında göstermiyorlar. Bi de utanmadan 4 oyun kazanan Nagihan'ı yazıyorlar. Nagihan olmasa ödül oyunu kazanamayıp aç kalacaklar haberleri yok.
Serkay son oyunda Atakan'ın karşısına atmak istedi. Amaç kaybetsin diye.Aynen yüzsüzler neyse de Gönüllülerde bir tebrik ediversin Semihi onun sayesinde aldılar.sss
Hayır Semih sonra alırım tamam dedi. Ama seçme haklarının unlulerde oldugunu unuttular Yada acun duydu konuşmaları seçme hakkını önce atakana verdiSemih korkusundan Atakanı alamıyor ya ona çok güldüm ya.
Allah herkese Yunus yüzsüzlüğü versin. Adam sayı alamıyor ama sürekli konuşuyor ya yuh!
Nagihanı göndermeye çalışıyorlar, Kadın 7 sayını 4'nü aldı ya, insaf biraz.
Atakan, Nagihan, biraz da Yattara ve Ezgi diğerleri fıs. Hemen gitmeliler.
Alakası yok. Korkmamalı. Adım gibi eminim o performansını göstermeyin derdinde. 3/3 yaptım demek için almadı Atakanı. Eğer yarışmacıysa herkesle yarışmalı.Serkay son oyunda Atakan'ın karşısına atmak istedi. Amaç kaybetsin diye.
Oda yüzsüz kıskanıyor yenmesiniSerkay son oyunda Atakan'ın karşısına atmak istedi. Amaç kaybetsin diye.
Sonda Efecana Atakanı sen al dedi yani herkes gördü. Twitter çalkalanıyor.Hayır Semih sonra alırım tamam dedi. Ama seçme haklarının unlulerde oldugunu unuttular Yada acun duydu konuşmaları seçme hakkını önce atakana verdi