Survivor 2016 - 32. Bölüm Yorumları

Adamı bi tebrik edin be ne hayırsız takım arkadaşlarısınız Semih sayesinde kazandınız..

Atakan ve Yattara dedikodu da gösterdiği marifeti yarış alanında göstermiyorlar. Bi de utanmadan 4 oyun kazanan Nagihan'ı yazıyorlar. Nagihan olmasa ödül oyunu kazanamayıp aç kalacaklar haberleri yok.

Kerim oğlu damgamizi vurduk diyor))). Kerimoğlu ne damgası ya)))

Semih korkusundan Atakanı alamıyor ya ona çok güldüm ya. :F

Allah herkese Yunus yüzsüzlüğü versin. Adam sayı alamıyor ama sürekli konuşuyor ya yuh!

Nagihanı göndermeye çalışıyorlar, Kadın 7 sayını 4'nü aldı ya, insaf biraz.

Atakan, Nagihan, biraz da Yattara ve Ezgi diğerleri fıs. Hemen gitmeliler.

Atakan ve Yattara dedikodu da gösterdiği marifeti yarış alanında göstermiyorlar. Bi de utanmadan 4 oyun kazanan Nagihan'ı yazıyorlar. Nagihan olmasa ödül oyunu kazanamayıp aç kalacaklar haberleri yok.
Aynen yüzsüzler neyse de Gönüllülerde bir tebrik ediversin Semihi onun sayesinde aldılar.sss

Arakani alamamak için çırpınan Semih performansim artıyor diyor))) (yattara hata yapmasa yine kaybediyordu)

Nagihan'a bu takımda yazık oluyor valla. :( Karakter olarak sevmesem de başarılı bir isim.

Negihan bugün oyunu artırıyor kızı için ağlaması oy yağdıracak ona

Atakan yunusa cikistigin kadar Mehmete neden cikismazsin etik mevzusu olsa hem damliyorsun)))

Nihal kerimogluna omuzuna vurup dostum demesi günün komediydi kerim oğlu çıldırmıştır)))

Ya aslında Yılmaz beklediğimden iyi geliyor ama 51 yaşında adam yani, önce Yunus ve Mehmet utanmalı, en son Yılmaz utanmalı, o daha hızlı geliyor ikisinden.

Atakan bir zamanlar oyun kaybetmezsen şu an performansı düştü. Tabii ki etkiliyor açlık da.

Mehmet iyi geliyor, atışı ufuka doğru atıyor. Adam Survivor tarihinin en kötü atıcısı.

Semih korkusundan Atakanı alamıyor ya ona çok güldüm ya. :F

Allah herkese Yunus yüzsüzlüğü versin. Adam sayı alamıyor ama sürekli konuşuyor ya yuh!

Nagihanı göndermeye çalışıyorlar, Kadın 7 sayını 4'nü aldı ya, insaf biraz.

Atakan, Nagihan, biraz da Yattara ve Ezgi diğerleri fıs. Hemen gitmeliler.
Hayır Semih sonra alırım tamam dedi. Ama seçme haklarının unlulerde oldugunu unuttular:X Yada acun duydu konuşmaları seçme hakkını önce atakana verdi:A