Survivor 2016 - 32. Bölüm Yorumları

Semih babasında gözleri hafif doldu annesinde yoktu yine acun da o kadar acıklı müzik döşemiş ki çok duygulandi sandık)))
Annesinde ağladı aga tam tersi :)))))

Birde güçsüz demişsin.Yattara güçsüz mü yok eee Zamanında Atakanı da yendi yine yener

Atakan sadece ayaklı oyunda yendi sakatlanmadan once. ayakları tutanların önemi büyük onlar da hızlı olacak
O oyun arkadaşlardan gelen oyun.Diğerlerinde ise atış yüzünden Atakana kaybetti yoksa yine gömüyordu

Ben sanaryo sen bahane bulmaktan yorulmuyoruz:A
Bahane değil baştan beri diyorum acun da bu oyunda oyuncu o da duruma göre mudehale ediyor diye.. Baştan beri hep bunu diyorum.. Acunun oyuncu olarak dokunulmazlık oyununu takımların güçlerine göre seçiyor sonra s sms atarak mudehale ediyor istediğini yukarı çıkarıyor arada yenilen takıma balık veriği var üç şekilde oyunu yönlendiriyor bastan beri dediğim bu

Güzel yorumları beğeniyorum atakana karşı da çok beğendiğim var)) Semihi neden begenmedigimi mesajlarımda açıkca yazıyorum nasıl Seveyim bu adamı )))
Bilmiyorum aga kin dolusun :D Semihin geçmişine bi bakın FEM'de falan mı okumuş :A

Bilmiyorum aga kin dolusun :D Semihin geçmişine bi bakın FEM'de falan mı okumuş :A
Adam akpli kaç kez yazdım burada.. Adamın kişilik olarak özelikleri hoşuna gidiyorsa bilemem. iki oyun kazansın küçük dağları ben yaratim diye dokunmazllik oyununu bilerek vermesi üstüne oyunda Surerekli arkadaşlarının moralini bozmasi

Bahane değil baştan beri diyorum acun da bu oyunda oyuncu o da duruma göre mudehale ediyor diye.. Baştan beri hep bunu diyorum.. Acunun oyuncu olarak dokunulmazlık oyununu takımların güçlerine seçiyor diyorum baştan beri sonra senelerde sms atarak mudehale ediyor arada yenilen takıma balık veriği var üç şekilde oyunu yönlendiriyor batan beri dediğim bu
Tamam dediklerini unutmuyorum hep aynı şeyleri dönup dönup yazıyorsun:F dediklerine de zaten dedin diyorum. Acunun sana göre arada dokundugu bana her bölümde dokunuşlar yaptiğini (en azından ortak fikrimiz var burda) hep söylüyoruz:X bu bölümde de bana göre Semih'i atakana kakalamayan çalişan serkayın acunun ünlülere seçme hakkı vermesiyle elinde patlamiş oldu. Sen az önce dedin unlulerdeydi seçme hakkı "bugun" diye... sıraylasa bu işler neden Semih seçme sırası zaten onlarda demedi? İlla biri derdi serkay da kakalamaya çalişmazdı.

Adam akpli kaç kez yazdım burada.. Adamın kişilik olarak özelikleri hoşuna gidiyorsa bilemem. iki oyun kazansın küçük dağları ben yaratim diye dokunmazllik oyununu bilerek vermesi üstüne oyunda Surerekli arkadaşlarının moralini bozmasi
Dediğim gibi ben psikopat karakterleri severim izlediğim dizilerde hep kötü karakterlere hayranlık duyarım bu yüzden Semih bana aşırı sempatik geliyor. Ak Partili olması da ayrı güzelmiş bin kat daha sevdim :A

Annesinde ağladı aga tam tersi :)))))

Birde güçsüz demişsin.Yattara güçsüz mü yok eee Zamanında Atakanı da yendi yine yener

O oyun arkadaşlardan gelen oyun.Diğerlerinde ise atış yüzünden Atakana kaybetti yoksa yine gömüyordu

Yattara güçlü ama önde gidiyordu zaten hata yaptı günce de yine hata yaptı. Atakani alamak için bin takla attı efecana sen yenemez misin atakani dedi daha ne yapsın

Garanti sayıları alıyor eyvallah ama sonra hava atmasın yahuu acun izin verse program boyunca kendini övecek..

Bak efecana adam üçte üç yaptı atakani devirdi efendice ödülleri annesine ve teyzesine armağan etti( malum efe canın. Babasıyla arasının bozuk olduğunu seminin başkaları hakkında açık araraken öğrenmiştik))))

Semihin hangi partili oldugu bilinmiyor. Yeşil parka da giyiyordu. Yaptiği hareketler rte'ye benzetiliyor:X @Doğu

Dediğim gibi ben psikopat karakterleri severim izlediğim dizilerde hep kötü karakterlere hayranlık duyarım bu yüzden Semih bana aşırı sempatik geliyor. Ak Partili olması da ayrı güzelmiş bin kat daha sevdim :A
Yalnız psikopotlarin da bir karakteri ve psikopat olmaları için bir nedenleri var))

Yattara güçlü ama önde gidiyordu zaten hata yaptı günce de yine hata yaptı. Atakani alamak için bin takla attı efecana sen yenemez misin atakani dedi daha ne yapsın

Garanti sayıları alıyor eyvallah ama sonra hava atmasın yahuu acun izin verse program boyunca kendini övecek..

Bak efecana adam üçte üç yaptı atakani devirdi efendice ödülleri annesine ve teyzesine armağan etti( malum efe canın. Babasıyla arasının bozuk olduğunu seminin başkaları hakkında açık araraken öğrenmiştik))))
İşin sonuna bak Semih hepsinde önde geldi hadi bunu geçtim hep önde geliyor :A

Tabi övecek 3/3 yyapıyor devamlı övmesin mi sevinmesin mi sen adamın ağlamasına anne sevgisine bile eleştirdin :F

Bire bir er doğanı taklit ediyor slogana bak hizaya gel milli güç milli irade)))
Evet taklit ediyor belki alayına alıyor bilemem ama hangi partili olduğu belli değil.
Nasıl taklit ediyor :A "Adamlığı sizden öğrenecek değiliz, Survivor'ı en iyi biz biliriz biiiizzzz, Eeeyyy Efecik" mi diyor :A
Hep kafana kakıcam:F ütopya izleseydin balkon konuşması yaptiği yada yaptiği tonlama ve nidaları görürdün:F gerçi bak uydurmuşsun survivora:F