Maskeli Fedai
Favori Üye
Hayır aga önce annesini okudu ağladı babasında senin dediğin gibi az dduygulandıBabasını okurken gozleri doldu özelikle dikkat ettim.. Etiketleme alıntı yap etiket gelmiyor
Hayır aga önce annesini okudu ağladı babasında senin dediğin gibi az dduygulandıBabasını okurken gozleri doldu özelikle dikkat ettim.. Etiketleme alıntı yap etiket gelmiyor
Babasında özelikle Goze zoom yaptı acun.. Başka türlü duygulandigini giremeyecektik zaten))))Hayır aga önce annesini okudu ağladı babasında senin dediğin gibi az dduygulandı
İnsan sevdiği kişiyi örnek alırEvet taklit ediyor belki alayına alıyor bilemem ama hangi partili olduğu belli değil.
Hep kafana kakıcam ütopya izleseydin balkon konuşması yaptiği yada yaptiği tonlama ve nidaları görürdün gerçi bak uydurmuşsun survivora
Nagihan iki dakikada arkadaşlarını sattı..Atakan iyi kandırdı onu.Bu negihanda akıl yok atakan tehlikeyi gördü numaradan yunusa yüklenmiş olabilir)))
Negihan yunusla haraket ederse oylar eşitlenir siz Mehmeti yazarsaniz atakanlar yunusu yazacak. Yunus ve Mehmet eşit oy alacak.. Sonra yunus elenemezse siz üstün olacaksın negihan kafası bakamiyor ne yazık ya.
Allahtan yılmaz var yoksa negihan bu akılla çok yaşamaz))))
Ben akpli değilim ben haklının yanındayım.)))). Bülent artınçı seviyon mu sen)))Akpliyide sevmemen ironik
Ben şok ben iptal))). Negihan ne yapti ya resmen Istanbul biletini aldı))) sanırım bugün kızını özledi kafası gitti))Nagihan iki dakikada arkadaşlarını sattı..Atakan iyi kandırdı onu.
Çok gıcık kaparim bir sozunun sonunu getirmeyen arkadaslarini hemen satan bir insan. Özellikle babam gıcık kapar o çıkınca tvye kapatır.Ben akpli değilim ben haklının yanındayım.)))). Bülent artınçı seviyon mu sen)))
Dün dedim sana nagi barişmiş işte döndü dönek. Burası survivor lafı da kılıfı olacak hep ne zaman elenir? En güçlü kız damlacık olacak senaryom gerçekleşiyor mu ne ne kadar emoji yorum yapıyorum keyiftenBu negihanda akıl yok atakan tehlikeyi gördü numaradan yunusa yüklenmiş olabilir)))
Negihan yunusla haraket ederse oylar eşitlenir siz Mehmeti yazarsaniz atakanlar yunusu yazacak. Yunus ve Mehmet eşit oy alacak.. Sonra yunus elenemezse siz üstün olacaksın negihan kafası bakamiyor ne yazık ya.
Allahtan yılmaz var yoksa negihan bu akılla çok yaşamaz))))
Ahahaha nagi bu nagi burası survivorBen şok ben iptal))). Negihan ne yapti ya resmen Istanbul biletini aldı))) sanırım bugün kızını özledi kafası gitti))
Şurda videosu var iyi izle annesinde duygulanıyorBabasında özelikle Goze zoom yaptı acun.. Başka türlü duygulandigini giremeyecektik zaten))))
Duygulandigi an bile çok azdı kimseye zoom yapılmazken semihe mecbur kaldılar yaptılar ordan anla duygunun gücünü zaten kerim oğlu erkek kafalı kız olduğu için o hiç duygulanmadiŞurda videosu var iyi izle annesinde duygulanıyor
https://m.facebook.com/story.php?st...829303750:tl_objid.1775912829303750&__tn__=*s
Atakan hediye vermiş de olabilir)))Fragmanda gizem kerimoglunun boynunda dokunulmazlik kolyesi gören bir tek ben miyim @Forumdash @beyazsoy
DeğilmişFragmanda gizem kerimoglunun boynunda dokunulmazlik kolyesi gören bir tek ben miyim @Forumdash @beyazsoy
Zaten oyu yüksek değildi tek güçlü kız damla olacağı baştan belliydi bu ha raketiyle acun da tutamaz nagiyi ama Tuğba yılmaz ve yunus gider ondan sonra ona sıra gelecektir 6hafta demek.. Bu kadar negihana fazla bile.Dün dedim sana nagi barişmiş işte döndü dönek. Burası survivor lafı da kılıfı olacak hep ne zaman elenir? En güçlü kız damlacık olacak senaryom gerçekleşiyor mu ne ne kadar emoji yorum yapıyorum keyiften
Ahahaha nagi bu nagi burası survivor
Tamam sonuçta gözleri doldu annesinin mesajını okurken sesi tıkandı biraz Senin teori nakavt :SDuygulandigi an bile çok azdı kimseye zoom yapılmazken semihe mecbur kaldılar yaptılar ordan anla duygunun gücünü zaten kerim oğlu erkek kafalı kız olduğu için o hiç duygulanmadi