Survivor 2016 - 32. Bölüm Yorumları

Alakası yok. Korkmamalı. Adım gibi eminim o performansını göstermeyin derdinde. 3/3 yaptım demek için almadı Atakanı. Eğer yarışmacıysa herkesle yarışmalı.
Atakan'ı almadı diye bir şey yok. Seçme hakkı zaten Ünlüler'deydi.
Serkay'ın ciğerini biliyorum, Efecan ile birlikte Survivor'un gelmiş geçmiş en itici yarışmacısı.

Semih her oyun sonrası kendi performansını pohpohlandırarak anlatıyor.
Daha 50%'in Semihcim. Nagihan bile yener seni. Yılmazlı almakla değil.
Atakan ve Nagihan en güçlülerle ilk 2'deler.

Atakanı al bakalım boyunun ölçüsüyle.

Nagi sadece üstlü @sürgünüm
atakan ezgiye izin vermiyor demek

Neye tamam dedi o zaman?
Önce tamam dedi sonra sen al dedi.

Atakan'ı almadı diye bir şey yok. Seçme hakkı zaten Ünlüler'deydi.
Serkay'ın ciğerini biliyorum, Efecan ile birlikte Survivor'un gelmiş geçmiş en itici yarışmacısı.
Onlarda olmasa bile Atakanı almayacaktı.

Zamaninda aldı ve kac kere yendi

Oyun bitti, kapattım ben bugünlük bu kadar benden.

Semih'i normalde hiç sevmem ama Serkay ve Efecan o kadar çok itici ki mecbur onlara karşı savunuyorum.
Semih'e söyledikleri lafın 10'da 1'ini Nihal beceriksizine söylemiyorlar.

Semih gücünu göstrmeye basladı
İlk baslarda atısları kötüydü onuda düzeltti kayıpsız devam ediyor zamanında Serkac ve Efecan hic oyun alamiyorsun diyordu simdi diyin bakalım bir oyun kaybedince hemen laf atnak kolay kolaysa sen 3te 3 yap Serkac iticiler

Atakan Yunus'a karşı çok agresif, Mehmet'in oyun aldığı var sanki ona niye kızmıyorsun
(Yeri geldiğinde kendi adamımızı da eleştirmesini biliriz.
)

Atakan biraz da Mehmete atakan... adam her oyunda salakça hatalar yapıyor. Adana bir gram bir şey demiyorsun.. Atakan bir de kırıcı olmayacağım diyor ya)))) ağzına ne varsa söyledi)))

Atakan Mehmeti ne koruyon
Naptı atıslari cok berbat oyun mu aldi onu kızmıyorsun Günceye kiziyorsun

Semih en güçsüzleri alıp oyun kazanıyor (ikisi de karşı tarafın hatasında). Efecan babalar gibi atakana karşı oyun alıyor hiç problem değil diyor.. Yatarrayi almak için yalviriyor efe can buna rağmen dün semihin yaptığı gibi 3de 3 yaptın en mukkemel. Benim küçük dağları yarattım demeden efendince konuştu Semih biraz efecandan ders alsın))))

Hsjshdhsb Zlatan Yılmazovic ve egosu

Atakan laf atacagina Nagihanı bir tebrik et 4te 4 yaptı o olmasa haliniz nice olur

Hayır Semih sonra alırım tamam dedi. Ama seçme haklarının unlulerde oldugunu unuttular
Yada acun duydu konuşmaları seçme hakkını önce atakana verdi
Yine senaryo kurdun anında)) seçme hakkını acun belirlemiyor bir gün ünlülerde bir gün gönüllerde seçme hakkı.. Atakan semihi seçecek kadar düşmedi daha tatbiki efecani sececek

Atakan Nagihan'la çözüm sürecini başlatıyor